No et tallis! Participa amb comentaris!

divendres, de novembre 30, 2007

Crònica de l'entreno del 30-11-07

Molt bona nit a tothom i impressionant entreno el que vem viure el Divendres!!!!


Amb la baixa cada vegada més habitual del nostre gran tercer porter, en Ferran (palmeres). Fins a 20 homes estavem a les 20:33:34 segons en punt per començar amb moltes ganes un entrenament que ens servís per fer un bon cop a la classificació i guanyar al camp d'un gran equip com es el Torelló.

Per variar una mica, el nostre entrenador Santi Rodríguez, ens va fer donar unes cuantes voltetes al camp. Aquest cop poques, ja que tots estem molt en forma i durs com una pedra.

Tot seguit, mentre els nostres grans porters Ton i Verón van escalfar amb el gran mestre Toni Corderes, la resta de jugadors vem fer un parell o tres de rondos on van destacar com sempre els jugadors tècnics com els germans Hinojosa, Eloi Nortes o el crack Ricard Coca.

A la que els porters van acabar d'escalfar, uns 10 minuts de xuts a porta on els porters van fer unes grans parades i on jugadors de la talla d'Oriol Vallcorba, Javi Duque, Marc de Bigues o Rafa van fer uns xuts dignes de Ronaldinho, Kaka, Pirlo i tots aquests grans xutadors de falta, de fama mundial.

Per acabar l'entrenament, uns 30 minutets de partidet en un terreny de joc una mica més gran que la meitat del camp i on l'equip que portava el peto, va ser superior tot i empatar 1-1 gràcies a la dupla al mig del camp formada per Pep Acosta i Ruben Hidalgo, que va fer anar de corcoll a tota la defensa rival i va oferir moltes jugades d'atac, i de pas, va frenar i controlar i va ser molt superior a la dupla formada per Ricard Coca i Eloi Nortes.

Molt bona nit a tothom i fins molt aviat.

3 comentaris:

  1. Noi, aviam si fem les cròniques amb una miketa més d'antelació k ja ni me'n recordo d'akell entreno!!

    Pd: Això k la dupla de Pep Acosta i Ruben Hidalgo va ser molt superior a la formada x Coca-Nortes encara me'n estic rient.

    És ben bé k no saps el k et dius.

    ResponElimina
  2. Podies haver posat la pena que vas fotre celebrant el gol aquell de misto que la caiguda aquella es digne de youtube !!

    ResponElimina
  3. perdo pel retard no tornara a passar nortes us vem fotre un bany que va ser per flipar sobretot al mig del camp!!!!

    ResponElimina