No et tallis! Participa amb comentaris!

dilluns, de novembre 05, 2007

El Sant Feliu es deixa tres punts a Pradenc

Pradenc 3 - Sant Feliu de Codines 1

Ensopegada del Sant Feliu al complicat camp del Pradenc, on no va aprofitar les punxades de l'Aiguafreda i del Torelló, que van empatar a Roda de Ter i Centelles, respectivament.
La primera part va ser força dolenta i el Pradenc es va avançar molt aviat al marcador i poc després va fer el segon, arribant així a la mitja part, que el resultat es podria haver incrementat si no hagués sigut pels pals i les bones aturades de Verón. A la segona part el Sant Feliu va sortir més enxufat i Ricard Coca va escurçar diferències ben aviat amb un bon xut creuat. El partit es podia haver empatat si el pal no hagués impedit una magistral falta tirada per Eloi Nortes. Quan es veia la remontada més possible, l'expulsió de Monchi per doble groga va esvaïr les esperançes codinenques. A les acaballes, un contraatac quan el Sant Feliu ja estava volcat a dalt, va posar el definitiu 3 a 1.

8 comentaris:

  1. aquest del rubinho ho ha fet molt millor que el del 9 nou!!

    ResponElimina
  2. si si estic d'acord amb en gallager. aquest del rubinho te fusta de periodista.

    ResponElimina
  3. Vem sortir massa empanats,cometiem molts errors en la defensa, amb aixó i amb el camp de terra, no en sortia res.
    Jo pensaba que remontariem, o tenia clar, pero l'expulsió ens va enfonsar massa, i ja estavem molts cansats. ( no ens poden expulsar a un jugador per protestar)

    Comentar que algun sector de l'afició del Pradenc va ser molt poc respectuosa amb nosaltres, algun va jugar a no donar-me la pilota...

    Per cert, menció especial al FRONT CODINENC, que cada vegada ens sorprenen més amb el seus desplaçaments, graciés a tots!

    ResponElimina
  4. Estic d'acord amb l'Hidalgo, no podem sortir així d'empanats, la setmana passada ens va passar el mateix i akesta igual, xo bueno estic segur k aket diumenge surtirem ben enxufats i amb la lliçó apresa.

    Prefereixo no fer cap mena de menció a l'epulsió de Monchi xk vaya tela...no pot actuar així i més sent un veterà com és, xo vaja sudu de dir res.

    Per altra banda, agraïr la empenta de la nostra afició que sense ells no seria el mateix, Front Codinenc, Angel " Sant Feliu!!), Salva,Pinxu, etc...

    PD: Gran crònica del partit Ruben, k n'aprengui el del 9nou.

    ResponElimina
  5. Com t'ho has currat Ruben! Molt bona cronica, hem fet una bona elecció trian-te a tu veig jejeje

    ResponElimina
  6. A partir d'ara m'introdueixo al blog!
    Per començar m'agradaria descriure una imatge de l'entrenu d'ahir: L'Ernesto aguantant durant 45 segons al Mussa! Boníssim!jejeje. El Raul encara està rient...i jo!Això sí, sempre de bon rollo!

    ResponElimina
  7. Me uno a esto blog con el unico comentario que el pep no me puede volver a tocar como compañero durante todo el entreno.

    ResponElimina
  8. Va ser bonissinm uri. Llastima que despres l'Eloi quan va fer els equips del partit no es va enrecordar d'alguns amics que sempre parlen be d'ell i diuen que es bo.

    S'ha danar polint aquest noi.

    El Javi hauria d'anar sempre amb el Pep. Fan un bon tandem

    ResponElimina