No et tallis! Participa amb comentaris!

diumenge, de novembre 18, 2007

Crònica de l'entreno del 16-11-07

Ja ha arribat el fred glacial a tot Catalunya i, el nostre gran municipal de Sant Feliu de Codines, no s'ha lliurat d'ell. Tot i així, fins a 21 valents homes es van presentar, a les 20:30, per fer un gran entreno de futbol.

Amb les absències destacades de Ruben Hidalgo per problemes professionals, i de Marc de Bigues per problemes domèstics, els 21 homes del primer equip de la gran plantilla del Sant Feliu de Codines, van començar a donar voltes al camp. Van ser poques aquest cop, amb un ritme no gaire fort i amb molt bon rotllo entre tots.

Al acabar les voltes, uns quants rondos on, com sempre, els jugadors mes tècnics van fer de les seves i els que no tenen tanta tècnica però si moltes altres virtuts, van patir una mica més. Cal destacar la poca fortuna del juvenil Marc Malons i de Quique de Gallifa que pobres nanos van estar cada dos per tres al mig, i tothom se n'encardava una mica.

Mentre els porters escalfaven sota les ordres del estimat i únic Toni Corderas, la resta de jugadors van fer una possessió de pilota, on els homes del peto groc van fer molta pena i van ser la rialla de tots.

Tot seguit, una bona estona de xuts a porta amb tres grans porters a sota els pals: Ton, David Veron i Ferran (palmeres). Es van veure uns remats increïbles i uns grans xuts per a tot l'escaire, especialment de Ricard Coca, Eloi Nortes i el nostre gran capità Ruben Rodriguez, cada dia més en forma i més fort.

Abans d'anar a la dutxa i amb una temperatura un parell de graus més baixa que quan es va acabar l'entreno, una sèrie de partidets on van destacar els homes de peto fluorescent, que van guanyar gairebé tots els partits. També va ser molt destacable la baixa efectivitat del gran tàndem Javi de Palau i Pep Acosta degut al gran cansament físic acumulat durant tota la dura setmana laboral.

Després dels partidets, uns quants esprints i a disfrutar un gran i bonic cap de setmana de tardor.

Molt bona nit i fins molt aviat.

2 comentaris:

  1. Bonissim!! molt bones les cròniques!!!

    ResponElimina
  2. si senyor el ruben es un crack aquest diumenge fliparan els del oar amb tu!!!!! l'any que ve tu i jo parella de centrals!!!!!!

    ResponElimina