No et tallis! Participa amb comentaris!

dimarts, de novembre 27, 2007

Evolució del nostre camp de sorra a gespa

Acabo de trobar-me al space del Acostao amb unes fotos de l'evolució de la contrucció del nostre camp de futbol amb gespa artificial. A les fotos es pot apreciar el principi de l'obra, quan el van asfaltar i unes fotos desde diferents perspectives amb la gespa ja posada.

Podeu mirar les fotos a la galeria del space del Acostao: Evolució del Camp

7 comentaris:

  1. L'unic que aconseguireu no deixant comentar a anònims és que només parlareu del cacaolat de nose qui i del menú de nose que.

    Però feu el que volgueu clar. És només una opinió

    Salutacions

    ResponElimina
  2. Potser parlem del Cacaolat o del menu, pero no podem fer de policies anant eliminant comentaris d'aquests.

    Que faries tu?

    ResponElimina
  3. Pensa el que vulguis, potser si pasara aixo, pero la veritat, no visc d'aquet blog i, encara que tingui l'entrega que tinc per aquet , el que no fare es estar pendent dels comentaris ofensius i brometes al nostre blog.

    Si de veritat ets una persona amb ganes de colaborar i expressar-te, no veuras com un suplici perdre 1 minut per registrar-te.

    Esperu que al teu blog no tinguis problemes amb els anonims perque la veritat, fot bastant que vulguis fer una cosa seria i cuatre es dediquin a espatllar-ho. Suposo que passat un temps podriem probar un altre cop, cuan el blog sigui mes madur, pero de moment la cosa queda aixi.

    ResponElimina
  4. El tema és que vosaltres també feu moltes conyes i bromes entre vosaltres, i evidentment, qui va escriure aquells comentaris també pretenia fer broma, tot i que potser no va estar gaire encertat.

    Però si vosaltres utilitzeu un to de conyes i bromes no podeu demanar que els comentaris parlin només de futbol o d'esport i siguin tots seriosos. S'ha de ser una mica coherent.

    Espero que hagui sigut una crítica constructiva, aquesta almenys era la meva intenció.

    Si en el nostre bloc algú deixa un comentari ofensiu o que no és oportú el borrem i ja està.

    ResponElimina
  5. tens raó amb aixo de ser coherent, i sobre que nosaltres mateixos fem bromes... pero ens coneixem i sabem qui som...una altre cosa es si es anonim, la gent es pot ofendre i no volem aixó, independenment de que qui comenti ho faci sobre futbol o no.

    Aixó esta obert a tothom y es poden fer bromes, pero no es pot tirar la pedra y amagar-se, no volem almenys crear aquest precedent, m'entens no?

    ResponElimina
  6. Es pot fer kualsevol comentari, siguin bromes o comentaris seriosos, xo donant la cara. Si ets tan valent x fer una broma sobre algú x lu menys k sapiguèm ki ets, no costa res.

    Anant al tema del post, gran evolució la del nostre camp, em falta veure el marcador posat i la "boina" cobrint les grades i ja em sentiré reaitzat del tot.

    ResponElimina
  7. Es veritat el tema de la entrada! Si esque no es el lloc per comentar aixo... gran evolucio si, quan tinguem la cresta (si esque la tenim algun dia) sera una pasada!

    ResponElimina