No et tallis! Participa amb comentaris!

divendres, de novembre 09, 2007

Crònica de l'entreno del 9-11-07

Primer dia de fred notable en el municipal de Sant Feliu i massiva presència de jugadors de futbol en el municipal de Sant Feliu de Codines a les 20:30.

Amb l'única absència destacable del nostre gran, estimat i sexy tercer porter del Sant Feliu Ferran (palmeres). Fins a 30 grans jugadors de futbol van començar a fer voltes en el perfecte terreny de joc del municipal de Sant Feliu, van ser uns 20 minuts de carrera contínua on tots van estar a l'altura i es va fer una gran suada.

Tot seguit, una mica d'escalfament on van destacar les injustícies de Santi cap a Pep Acosta i on el juvenil Marc Melons no parava de pillar, pobre nano. Va ser una estona divertida i entretinguda entre fer parelles, fer trios, pujar a cavall, etc...

Mentre els porters escalfaven, va tocar fer uns rondos a la resta de la plantilla. Lluis Hinojosa, el gran golejador de la categoria, va posar la nota divertida, ja que pobre noi, va rebre un pilot de túnels maquíssims i tothom se'n va encardar a tort i dret.

Tot seguit, volíem fer uns quants xuts a porta però l'absència de "palmeres", ho va impedir. De seguit, es van fer 4 grups de 7 persones: dos grups feien un partit entre ells, i els altres a l'altre mig camp, van fer un partit en porteries petites i a dos tocs.

Destacar del partit, el trencament del tàndem Javi de Palau i Pep Acosta, i la gran actuació dels jugadors amb el peto vermell encapçalats per un gran Eloi Nortes (apujeu-li el sou o se l'emportaràn) i les grans trampes que van fer els de peto verd i els de sense peto, la jugada del partit la van protagonitzar el nostre gran porter Ton i el gran central Rafa. Ton va fer una parada excel·lent com a resposta d'un gran xut de Rafa i va permetre que l'equip de peto vermell fos el gran triunfador de la nit.

Moltes gràcies a tots i fins un altre dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada