No et tallis! Participa amb comentaris!

diumenge, de novembre 25, 2007

Crònica de l'entreno del 23-11-07

Temperatura perfecta i temps ideal per la tarda-nit de divendres , un bon entreno sense pluja, sense fred i si amb moltes ganes de practicar aquest esport que tant ens agrada i ens apassiona.

A les 20:30 més de 20 homes estavem disposats a fer un gran entreno amb la baixa destacada de Ferran (palmeres), i del nostre gran central Rafa (rafita) amb el retorn del nostre estimat Ramon (scatman). Vem començar a fer voltes al camp com un ventilador, se'n van fer poques, Santi Rodriguez ens va fer un entreno especialment interessant.

Després de les voltes, uns quants rondos on la nota divertida la va protagonitzar el nostre davanter més mediàtic Lluís Hinojosa, que li van fer 4 canyos impressionants en la mateixa jugada.

Tot seguit es van fer equips i es van fer més de 50 minuts de "mundialito" on el gran triunfador va ser l'equip de peto groc, i on els homes que anaven sense peto no van estar gens encertats i van fer bastanta pena.

I a les 10 tots cap a la dutxa, i fi d'un entreno curt però molt intens. Després, un bon grapat dels jugadors de la plantilla van fer un gran sopar a la teula de Castellterçol. Un sopar amb un bon rollo impressionant i on es va reforçar la gran amistat que tenim entre tots i que fa que el futbol encara sigui un esport que ens agrada i ens apassiona més cada dia.

Molt bona nit i fins molt aviat a tothom.

6 comentaris:

  1. Pep, has oblidat destacar la calitat del equip taronja que va fer un curs futbolístic adelantat per tots vosaltres.

    Encara que perdes l'últim partit en una jugada desafortunada durant tot l'entreno va donar veritables lliçons de futbol.

    Eloi,Ruben R.,Ruben H,Javi de palau,Valls,Alex,Josue i Raul

    No cal dir res mes, veient la alineació perque tothom ja tindra clar qui va jugar millor.

    ResponElimina
  2. S'ha d destacar el cacaolat calent k es va fotre el veron a la merda d bar akell k vem anar...

    ResponElimina
  3. Destacar també l'exepcional anglès i francés dels germans Hinojosa. Sort en va tenir el Musa.
    P.D. El cabró l'enfonsa a 3 ties.

    ResponElimina
  4. Impressionant el veron cada dia es mes gran!!!! els hinojosa com sempre a la seva altura i tambe comentar la gran nit del nostre estimat ton que va fer de traductor del musha en aquella merda de bar que vem anar!!!

    abraçades als homes petons i abraçades a les dones!!!!

    ResponElimina
  5. Aquest divendres no xk tenim sopar al bar del camp, xo x el següent podríem fer un sopar+festa amb gran part de la plantilla, seria bo de veure i de viure.

    El Pep no cal k vingui x això, que no té fitxa, no és del equip i només fotria que emprenyar i espantar-nos les mosses!!

    ResponElimina
  6. Aquest del Nortes pobre nano que es dediqui a jugar a futbol que es el que sap fer i que no es dediqui a organizar sopars, anades a la discoteca i lligar que aixo ja ho fem qui ho sap fer i va quedar demostrar el divendres.

    P.D.: Jo faria una enquesta a veure quin meno ens prepara aquest divendres el meya!! jo dic de primer madalenes i de segon melindros.

    ResponElimina