No et tallis! Participa amb comentaris!

dissabte, de novembre 03, 2007

Crònica de l'entreno del 2-11-2007

Gran entrenament el d'aquest divendres, amb aquesta frase així de simple, es podria resumir.
A les 20:30, 24 jugadors de futbol uns més bons, els altres més dolents, uns més guapos, uns més lletjos, uns més alts, uns més baixos, etc... estaven disposats a fer un bon entreno, hi havia l'absència destacada de Joan Rodriguez que estava fent turisme a Londres i cal destacar les grans progressions que estàn fent els lesionats Alex Balaguer i Ruben Rodriguez que estàn cada vegada més en forma!!!!

Es va començar com sempre fent unes cuantes voltes al camp, se'n van fer menys que d'altres dies, només uns deu minutets. De seguida es van fer uns grups i es van fer uns rondos en què van descatar els jugador amb més qualitat tècnica com Eloi Nortes, Ricard Coca o Lluís Hinojosa, i jugadors menys tècnics que van patir bastant com el Ferran (palmeres) o el Pep Acosta.

Tot seguit es van fer grups de sis persones i es va fer dos partits de futbol tennis. En un d'aquests partits va arribar l'escàndol!!!!! L'equip capitanejat per Ferran (palmeres) va fer unes trampes increïbles i acollonants, pobres nanos es notava molt que no veuen mai el mestre federer per la tele.

Després es van fer 4 xutets amb unes combinacions bastant feas on els porters es van lluïr i es van mostrar molt infranquejables.

I per acabar i per premiar l'esforç fet un partit a tot el camp!!!! on va destacar el gran gol d'Oriol Vallcorba des del mig del camp i on també va destacar la seguretat defensiva mostrada per Pep Acosta i Ruben Rodriguez, el partit va acabar amb el resultat de 1-1, l'altre gol el va fer el Javi de Palau.

7 comentaris:

  1. Molt bona crònica x ser la 1a Pep, segueix així.
    M'agradaria destacar el tongo k va existir en el partidet de futbol-tennis, per part de l'equip capitanejat pel Ferran, el Palmeras:
    davant de la seva clara inferioritat i veient-se totalment desbordats x els nostres recursos tècnics van optar x el joc brut, protestes innecessàries i mostres de violència, com el cop de puny exhibit amb ràbia k va rebre un servidor x part del Palmeras, indignant de veritat.

    ResponElimina
  2. Bé PEP!!!!
    aveure si les fas abans per aixo :P!

    ResponElimina
  3. perdo pero la de dimarts la fare el dimarts al vespres o com a molt el dimecres!!!!
    aixo va de puta mare!!!!!

    ResponElimina
  4. Eloi no passa res per perdre un tenis. si haguesiu mirat el partit de l'altre costat haurieu vist de debo com es juga a aquest joc amb el jepi el mussa el marc de biguies el montxi el verón i jo.

    tambè haurieu vist rabiar bastant als hidalgo. .Sobretot el Ruben

    ResponElimina
  5. No vem perdre el partit, vem guanyar i de pallissa, lu k ells comptaven els punts com els hi donava la gana, xo vem guanyar de carrer, k consti.

    ResponElimina
  6. He trobat a faltar els adjectius de cadascú!! a la pròxima!!

    ResponElimina