No et tallis! Participa amb comentaris!

dilluns, de desembre 03, 2007

El Sant Feliu perd a Torelló en un mal partit


Ensopegada del Sant Feliu a Torelló, en un partit força ensopit i que no va estar a l'alçada que requeria, desaprofitant així la derrota de l'Aiguafreda i la bona ocasió per ampliar distàncies amb els seus perseguidors.

El Torelló va ser el clar dominador durant la primera part, molt mentalitzat per la importància del partit des del primer minut, i que als vint minuts de joc ja guanyava per 2 gols a 0, i amb nombroses ocasions per ampliar el marcador si no arriba a ser pels pals. El Sant Feliu, desconegut, no aconseguia fer-se amb el control del joc, amb molta distància entre línies i amb ansietat d'arribar de seguida a la porteria rival a base de passades llargues sense perill, i que no va inquietar en cap moment al porter contrari. A la represa, els codinencs es van fer amb el control del joc, sense sort, i les constants faltes i pèrdues de temps van fer que el joc fós travat, sense ritme, i que només van crear perill a pilota parada, penjant pilotes des de faltes laterals.

Tot i la derrota, el Sant Feliu no ha quedat despenjat i és a un sol punt del segon classificat i a sis del primer, amb opcions a tot.

7 comentaris:

  1. Es mereixien la victòria ells, la veritat.

    Van sortir molt forts a la 1a part i ens van fer un baile, tot i k tmb és cert k els gols van venir x 2 errors defensius k sinó els haguèssim fet m'hagués agradat veure k hagués passat...

    Em kedu amb lu positiu: la reaparició del gran Ruben Rodríguez k ens anirà de puta mare i k keda molta lliga i el Torelló ha de venir a casa.

    ResponElimina
  2. Em smbla k haurem de tornar a admitir els anònims David, xk sinó no comenta ningu... encara k sigui x dir alguna xorrada... i els k es conecten no deixen res... animeuse k no kosta res home, es que sino es una mica trist això...

    K TORNIN ELS ANONIMS!!! xD

    ResponElimina
  3. La veritat esque va ser un partit molt travat, i la primea part ens van dominar en tots els aspectes.
    En la segona vem millorar en tensió, i els vem posar nerviosos, pero el partit es va fer molt lent per les interrupcions, i era un bon equip, la veritat...
    Encara que els esperarem a casa, que estic segur que els guanyarem, almenys s'intentara..

    Nosaltres em perdut un partit, pero em guanyat en solidesa amb el retorn del Rubén, ara la defensa estara molt mes ben col·locada, ja veureu :P

    ResponElimina
  4. Sense que serveixi d'excusa, ja ens van començar a guanyar el partit enviant-nos als vestuaris aquells de merda i fent el dròpol amb tot lo de no escalfar a la gespa i tot aixo.

    Nosaltres pendents de protestar i ells ja enxufats a tope.

    Aixo tambè ens ha de servir de lliço.

    I cuan vinguin aqui possar-los a les casetes del institut i fer-los escalfar a la pista

    ResponElimina
  5. La verdad se merecieron la victoria en todo momento, solo tubimos una ocasion de gol en todo el partido y encima no fue ni entre los tres palos.
    No pasa nada las ligas se ganan jugando todos los partidos y no uno.
    Ahora que estar mentalizados porque biene un partido dificil en campo del Rondec, rival incomodo en un campo muy grande donde no se nos dan bien. Espero que el equipo no valla a pasar la tarde del sabado.

    ResponElimina
  6. Bones tardes a tothom!!! si que va ser una mica per oblidar si el partit de torello pero hi havia dos o tres rosses a la grada que tela com estaven a veure si al partit de tornada venen a sant feliu i alegren una mica la vista que a sant feliu no se que passa que hi ha de tot menys una discoteca i ties bones!!!

    ResponElimina