No et tallis! Participa amb comentaris!

diumenge, de novembre 18, 2007

Important victòria a Olost



Com que el Ruben no a vingut a Olost, avui escric jo la crònica:

Victòria del Sant Feliu de Codines al camp de l'Olost, que podria haver sigut més abultada si no hagués sigut per el poc encert de l'àrbitre en tres gols anul·lats de Ricard Coca, Joan Rodriguez i Ruben Hidalgo, per fores de joc inexistents.

A la primera part sortia dominant el Sant Feliu, amb cap jugada d'atac important per part de l'Olost i amb moltes oportunitats a favor de l'equip visitant. Destacar, a part dels dos gols de vaselina anul·lats de Ricard Coca i Joan Rodriguez, un parell d'internades de Ricard per la banda, deixant enrere el defensa i xutant amb molt poca fortuna.

La segona part començava igual, però l'àrbitre s'ha encarregat de cambiar-ho amb un recital de tarjetes als dos equips. Prop del minut 65 arriba el gol. Marca Eloi Nortes amb un llançament de falta pel costat del porter, col·locada just al pal dret. A partir d'aquí el partit ha cambiat i ha perdut futbol, la pilota anava de canto a canto, amb moltes faltes per part de l'equip local però amb un domini encara de l'equip Codinenc. Fins que ha arribat la doble groga a un jugador dels locals per protestar, i han començat un altre cop les oportunitats del Sant Feliu amb el gol anul·lat de Ruben Hidalgo i, gairebé al final del partit, la possibilitat de Oscar Hinojosa de sentenciar el partit en un 1 contra 1 amb el porter que ha acabat sortint fora pel pal esquerre. Abans d'això, l'Olost ha tingut la oportunitat més clara del partit amb un gol anul·lat per fora de joc just a la línea de porteria, després de un centro des de la banda dreta.

Per tant, victòria importantíssima del Sant Feliu de Codines, que es posa segon en solitari ja que el Torelló ha empatat contra el Oar Vic.

Fotos del partit per Jose Luis Hidalgo: Olost- Sant Feliu de Codines

12 comentaris:

  1. Cullons Nortes, veig k hauras de sortir mes dissabtes amb mi, es sortir dissabte amb mi i al seguent partit marcar de falta, transmeto sensacions positives ya ho veig xD

    Att: Joan

    ResponElimina
  2. quant dius això de "sortir mes dissabtes amb mi", et refereixes dissabte a la tarda ¿oi?

    ResponElimina
  3. nortes nortes... k aixi va comensar el ronaldinho i oital ara... surtin de nits i nomes fent gols d falta... i tu tmb ets una mica morenet,e...

    grans records daquest camp, en la meva epoca de juvenil faig fer un hat trick que va maravellar a tothom...

    pere galobart mes madro mes jo: 0.11...

    vinga!

    a per laiguafreda!

    ResponElimina
  4. No, t'equivoques, a per l'OAR vic...

    ResponElimina
  5. gallagher... t'enrecordes en aquest camp, amb el llorenç i el jepi al cotxe del meu pare???
    va ser mitic aquell dia xD

    Tu ves saliendo Eloi.. queno todos los dias son fiesta.. ( acuerdate de tu escudero :P)

    ResponElimina
  6. El gol anulat al Ruben Hidalgo el sentirem tota la setmana.

    Vull mencionar publicament la bona evolució que porta l'eloi en els últims mesos.

    Aquest noi va per crack, si el polim i segueix sent humil com fins ara.

    I tambè parlar del Marc Valls que com a debutant a la categòria està fent un gran paper.

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats a tots!!!!

    No nomes els cracks si no que tambe als jugadors que fan la feina bruta com el rafa, el mar valls i el nostre gran cordinador javi de palau que esta fent una tasca increible.

    L'aiguafreda caura i l'any que ve a primera.

    Fins dema abraçades als homes petons i abraçades a les dones!!!!

    ResponElimina
  8. k pillats k esteu tots !!!

    En el tema de la festa dir que intento no sortir mai abans dels partits, tot i que a vegades, em veig obligat a fer-ho x diferents circunstàncies, com va ser el cas d'aquest dissabte(12 hores remember), però ja sabeu tots de bon grat que sóc un noi que es controla bastant en aquest tema i que no m'atrau gaire tot això de la festa.

    Per últim, agraïr les paraules del Raul i al meu escuder Ruben Hidalgo k em va protegir molt bé aquest diumenge i em vaig sentir molt còmode, al Gallagher k es dediki més a jugar i no tant a criticar k parlar des de fora és molt fàcil i característic de covards i al Valls k ho està fetn de puta mare.

    PD: Pep el Rafa no va venir a Olost...k ets mes burru tio !!

    ResponElimina
  9. be per començar donar les gracies a tots aquells que comfien en mi i que em feliciten pel meu paper al equip, com que no tinc la calitat del nortes io no puk sortir abans d'un partit necessito estar al 100% per poder donar el maxim de mi, per aixo no surto mai abans del partit be, per aixo i per la dona, jeej ke nooooooo! cal dir que la defensa d'aquesta setmana formada per monchi a l'esquerra javi de palau de lliure macia a la dreta i io per alla el mig ho vam fer quasive perfecte, i dic quasibe perque van arrivar un cop, i van marcar tot i que l'arbit el va anular per fora de joc. sorprenent el gran joc i el canvi de mentalitat que esta mostran el gran lluis macia (mas alcohol)! vull citar les trifulques del viatge amb el cotxe de l'uri, massa gent, vells domingueros, no fixar-se amb un semafor, un poli una mica burru, una nena amb patinet, be aixo i mil coses mes.
    per acabar, mencionar l'amor a primera vista del lluis macia envers la massatgista del olost.
    fins aviat

    ResponElimina
  10. Eh Nortes no t'emprenyis k el gallagher aket no sok pas jo!!!

    jo no e fotut un hat-trick en me vida...

    ResponElimina
  11. El Gallagher es l'Oriol Acosta!

    autor de més d'un hat trick...

    ResponElimina
  12. Sí, sí, perdona Ruben m'he equivocat, no sé perquè em pensava k eres tu.

    Ja el conec ja el Gallagher, he tingut el plaer de jugar amb ell i de calibrar la seva incontestable qualitat.

    ResponElimina