No et tallis! Participa amb comentaris!

dimecres, de desembre 12, 2007

Crònica de l'entreno del 11-12-07

Interessant entreno el de dimarts. Fred bastant important el que feia amb uns 3 graus de temperatura, un lleuger vent que encara augmentava la sensació de fredor, i amb una baixa humitat que va fer que el camp estigués més lent de costum.

Amb les baixes de Monchi (raikonen) per una petita lesió, i de Ferran (palmeres) encara una mica tocat. A les 20:30 22 homes es disposaven a fer un gran entrenament.

Va ser un entreno llarg i intens, es va començar, per variar, fent carrera contínua. Va ser uns 20 minutets on tots ho van fer a un molt bon ritme i on va destacar la interessant conversa que van tenir Lluis Hinojosa, Pep Acosta i el gran porter Ton, en la que van recordar la seva època en que eren grans jugadors de futbol sala i van guanyar tornejos de oest a est i de nord a sud.

Després uns 10 minuts de possessió de pilota on els jugadors més tècnics de l'equip com sempre, van fer de les seves i els jugadors menys tècnics navegaven a tort i dret.

Tot seguit, un gran partit 11 contra 11 a tot al camp. Va guanyar l'equip de peto per 3-2 ja que tenia el millor equip i els millors jugadors com: Ruben Hidalgo, Ricard Coca, Marc Valls, etc... i que van saber anul·lar molt bé els cracks de l'altre equip com Eloi Nortes (molt desaparegut), Oscar Hinojosa o Ruben Rodriguez. Destacar del partit, la gran parella de centrals formada per Javi de Palau i Pep Acosta, que no van deixar passar res per aquella zona i també les trampes de l'equip sense peto, com per exemple un clar penal de David Hidalgo sobre Ruben Hidalgo, que el va veure tothom menys el Santi Rodriguez, el nostre gran entrenador.

5 comentaris:

  1. Em va agradar molt l'entreno d'aket dimarts, són els millors xk en un partit, encara k sigui d'entrenament, pots aprendre molt i corregir errors k cometem habitualment en els partits de lliga com els fores de banda i altres situacions.I a part d'entrenar aspectes tàctics tmb fas físic a la vegada.

    Un 10 pel Santi i un 0 pel Pep k una vegada més demostra no tenir ni idea de futbol, sempre recriminant k l'ekip rival fa trampes i parides similars.

    Ets molt burru Pep.

    ResponElimina
  2. alex balaguer vaya tela el teu equip de la liga manager pero vaya tela si el sant feliu els guanyaria!!! hi ha gent que te un equipas pero jo us ho posare molt dificil crec que tinc el millor de tots que guanyi el millor el del kapde tambe tela quin equip de merda!!!

    ResponElimina
  3. Animo a en Jepi a que su repensi, ja que tot i que no ha tingut molts minuts aquest any, ha colaborat directament tant en les victories com en les derrotes. Pensa que en aquest moment l'equip va ben posicionat i és dificil entrar, però la temporada es molt llarga.

    ResponElimina
  4. bueno, torelló 0 - 3 aiguafreda


    pep burro !!!!!!!!

    ResponElimina
  5. aquest del pep es ven mort, ya te explikat perke tinc akest merda dekip. pro no pateixis kuan sacabi la lliga ya en parlarem.
    tmb felicitar lexecelent temporada k esteu fent, esperu k pujeu a primera.
    alex ya pots tar content k deunido la gent k hi ha apuntada a la lliga
    by kapde

    ResponElimina