No et tallis! Participa amb comentaris!

dimecres, de desembre 26, 2007

El Sant Feliu perd al camp del líder, l'Aiguafreda

El Sant Feliu va perdre per 3 gols a 0 a Aiguafreda, derrota justa però un pèl excessiva, en un partit on es va veure que els locals seran els futurs campions de lliga, i que la segona posició estarà força disputada segons els resultats que ens ha deixat la jornada.

La primera mitja hora de joc va ser força igualada, amb un Sant Feliu seriós, sense construïr cap jugada clara, però ben plantat sobre el camp, i un Aiguafreda molt inquietant, amb moltes ocasions i arribant amb cert perill a la porteria de Verón, i que pocs minuts abans del descans van obrir el marcador en una rematada de còrner, i poc després van fer el 2 a 0 també en una jugada de còrner després d'una sèrie de rebots.

A la segona part, amb un Aiguafreda més relaxat, el Sant Feliu va tenir les ocasions més clares, i l'entrada d'Òscar Hinojosa va donar més dinamisme als codinencs, que van poder escurçar diferències en una magistral falta tirada per Monchi i un bon xut creuat de Joanet, on van posar a prova al porter local. Al temps de descompte, amb un Sant Feliu ja desconcertat, va arribar el definitiu 3 a 0.

3 comentaris:

  1. Acabo de veure la notícia al blog del Tu Jugues, i m'agradaria saber que n'opineu els jugadors sobre el tancament del camp de futbol i les causes?

    ResponElimina
  2. Dolorosa crònica, però ben certa Rubinho. Totalment d'acord amb el k dius i com ho dius.

    Tot i k no ens mereixiem una derrota amb aket resultat, s'ha de dir k tenen un ekip molt ben compensat i molt superior físicament al nostre i aixó es va notar molt, sobretot en jugades de pilota parada o en el joc aeri.

    En fi, esperant amb ànsia el pròxim partit contra el Llerona x retrobar-nos un altre cop amb la victòria k fa massa temps k no la saborejem !!

    PD: Sobre lu k diu l'anònim aket trankil k ja farem un post demà o passat expressament k parlarà sobre el tema, xo vaja no és gaire difícil deduïr com ens ha sentat la notícia. . .

    ResponElimina
  3. Sobre el tancament del camp, jo la veritat que m'agradava al principi quan el front animava i feia ambient, xk els partits necessitàven una mica d'animació, es feien notar i eren positius (l'sprint final de lliga amb ells a la graderia tan a casa com a fora, només es va perdre un partit), però no sé ben vé què va passar entre ells, però el canvi que han fet ens ha perjudicat a tots.

    ResponElimina