No et tallis! Participa amb comentaris!

divendres, de novembre 09, 2007

Crònica de l'entreno del 6-11-07

Nit de Champions League i nit d'entrenament dur, llarg i exigent en el recentment remodelat municipal de Sant Feliu de Codines.

A les 20:30 amb les absències destacades de David Hidalgo per problemes intestinals, del nostre gran porter Ton per problemes professionals i amb l'alta de Joanet Rodriguez que ja ha arribat de Londres (molt més prim), es va començar l'entrenament: més de 20 minuts de carrera contínua amb uns 5 minuts últims especialment durs.

Després divisió en dos grups on es feia un circuit bastant feo amb la pilota, unes cuantes progressions i saltets i coses d'aquestes, i un altre grup feia exericicis de força abdominals, flexions, a coll i be, etc... Van destacar les parelles de Ricard Coca amb Jordi Raikonen (Monchi), i la de Marc Killer i Lluis Hinojosa que van fer un gran treball.

Tot seguit dos partidets: Un partit era per parelles agafades de la mà entre elles i havies de fer gol amb el cap. Com sempre, van destacar els jugador tècnics com Ruben Hidalgo, Oscar Hinojosa, etc.... i uns altres que no diré noms van fer la seva llàstima.
En l'altre partit havies de fer dos tocs i marcar gol a dintre l'àrea de futbol set, en aquest partit va destacar el tàndem format per Javi de Palau i Pep Acosta, molt bons companys dintre i fora del terreny de joc, van anar fer de corcoi a la defensa rival i el Ferran palmeres només feia que treure pilotes de dins la xarxa!!!!

Per acabar 4 sprints i a les 22:30, la majoria a dormir, uns quants a fer 4 empentes a la dona (la seva o no) aquí ja no hi entro i també uns quants que no teníen ni son ni dona a fer un parell de...

Molt bona nit i fins la pròxima!!!!

7 comentaris:

  1. Comentar que ja estic bé! jejejeje m'agradaria saber qui apreta a dones que no son la seva... xD que bona Pep, continua aixi!

    ResponElimina
  2. digues quins van donar llastima ....vinga.... :P

    ResponElimina
  3. Aket del Pep va criticant i després resulta k és ell ki fot pena, en fi...ets bastant burru, sí.


    Del entrenament m'agradaria destacar la parella del Alex i el Joanet k pobre Joan encara deu està atabalat de les bronques k li fotia l'Alex xD

    ResponElimina
  4. per cert... obriré un tema molt inquietant... que li passa a l'Alex? ...es una persona molt especial aixó ho sabem...pero que li passa??????
    No creieu que li falta confiança, aquella confiança dels cracks? ( ell sempre a sigut un crack.. i ara s'amaga... )
    En fi...... qui sap.... pero que li pasa??

    ResponElimina
  5. si Eloi, es bastan burro aquest del Pep
    Havere avui la llastima que fot fentv xits i al partidet.
    ja ho confirmarem demà

    ResponElimina
  6. xits volia dir xuts

    ResponElimina
  7. Aquest de l'alex pobre nano em sembla que esta una mica depressiu perque no li fa cas aquella de la carme de bigues!!!!!

    ResponElimina