No et tallis! Participa amb comentaris!

dimarts, de novembre 06, 2007

El juvenil goleja al Santa Eulàlia

Sant Feliu de Codines 5 - Santa Eulàlia 2

Diuen que els grans equips són aquells capaços de refer-se a temps de les situacions adverses. Aquest Diumenge el juvenil ho va fer, davant del Santa Eulàlia, adjudicant-se la tercera victòria de la temporada que els consolida en la part més alta de la taula.

La primera part va ser un desastre per part del conjunt local. L'equip visitant es va avançar per partida doble en el marcador, ajudats per dos errors defensius del conjunt Codinenc. L'única nota positiva del primer temps va ser el gol de l'Aaron. La segona part començà amb un Sant Feliu igual de distret, que veia com el temps avançava sense crear perill. Era en aquells moments quant més es trobava a faltar la figura del gran capità. Però a vint minuts de la fi, un gol de Miquel va reactivar l'equip, que de sobte començà a oferir un bon joc que es traduí amb tres gols (dos de l'Aaron i un del Javi) que posarien el 5 a 2 definitiu.

Amb aquesta victòria, el juvenil es confirma com a un ferm candidat per pujar de categoria.

Fotografia: Un juvenil amb molt potencial - Blog del Tu Jugues