No et tallis! Participa amb comentaris!

dilluns, de novembre 26, 2007

El Sant Feliu doblega l'OAR Vic i continua segon



Gran partit i treballada victòria del Sant Feliu davant un rival incòmode com és l'OAR Vic, que permet als codinencs continuar amb la bona ratxa de resultats i no despenjar-se de la part més alta de la classificació.

El partit no va ser massa vistós, i si bastant físic, amb ocasions pels dos equips i sense un control clar al mig del camp, i amb un equip visitant molt ben situat que no permetia arribar amb claredat a la porteria contrària, però a la mitja hora de joc, una bona jugada a la banda de Ricard Coca, va permetre que el golejador de l'equip Lluís Hinojosa rematés esplèndidament de cap i aconseguís l'únic gol del partit. A la segona part, el Sant Feliu es va apoderar més del mig del camp, amb una gran feina i un gran desgast físic d'Eloi Nortes i Ruben Hidalgo, que van permetre que l'equip tingués més sortida de la pilota i per tant més ocasions, però no es van traduïr en gol degut al desencert en les rematades finals. Als últims minuts del partit, l'OAR va inquietar la porteria local amb pilotes penjades dins l'àrea, però la defensa codinenca va impedir les rematades finals.

Per tant, el Sant Feliu continua ferm a la segona posició, on el proper partit l'espera el Torelló, tercer classificat a dos punts.

Fotos: Sant Feliu de Codines - OAR Vic 25-11-2007

5 comentaris:

  1. Això sí que són cròniques i no les del 9nou...

    La veritat és que vem patir bastant per aconseguir els 3 punts, akets de l'OAR Vic tenen un bon equipet, però vem saber defensar el gol a favor gràcies a una bona defensa i ja portem 2 partits amb la porteria a zero, aviam si seguim igual !!

    PD: Amb ganes de veure la reaparició de Ruben Rodríguez i Alex Balaguer sobre els terrenys de joc, grans futbolistes, però no gaire bones persones.

    ResponElimina
  2. ja s'acosta el divendres i ja s'ha d'anar fent ambient!!!

    Hidalgos jo faria una enquesta per a veure quin menu ens fa el xef meya aquest divendres, la seva cuina cada vegada s'assembla mes a la de ferran adria es molt original!!!

    Aquest divendres de primer madalenes i de segon melindros ja ho veureu.

    Flipareu!!!!

    Que bones que estan les dones que venen al camp de futbol!!!!!

    ResponElimina
  3. Penso que les croniques dels entrenos si que queden més pels jugadors i les nostres conyes però la crònica dels partits i les fotos van destinades mes a tothom perque els jugadors el partit ja l'hem vist.

    No em sembla be que aquest sigui un lloc per comentar la orientació sexual de ningu i de si es mes guapo o no.

    I menys que ningú escrigui en anonim tot i que hi ha critiques molt constructives.

    ResponElimina
  4. Aquest anonim k parla del macià, k comenti algu de les cròniques i dels partits i qualsevol cosa lligada al futbol, k sembla k estigui "marujean" pel msn amb algu altre, xk no pasen ni 10 minuts de comentari a comentari...

    FORA ANÒNIMS!!!

    ResponElimina
  5. Cal destacar el minut de silenci per Toni Amor... Toni, la victoria va dedicada a tu!

    ResponElimina