No et tallis! Participa amb comentaris!

diumenge, de novembre 11, 2007

El Sant Feliu goleja el Centelles

Golejada del Sant Feliu per 6 gols a 4 davant un rival dur com el Centelles. L'equip local va sortir concentrat des del primer minut i així es va reflexar al marcador, que als 15 minuts de joc ja guanyava per 4 a 0.
Els codinencs van recuperar el seu millor joc durant la primera part, arribant i trenant jugades, i així va arribar de seguida el primer gol després d'una gran jugada personal de Ricard Coca. Poc després Oscar Hinojosa va fer el segon aprofitant una gran passada a l'espai de Lluís Hinojosa, que ell mateix s'encarregaria de fer el tercer després de sortejar tres defenses en un pam de terreny i sense pràcticament angle de xut.
El golàs del matí el va fer a continuació el Lluís Macià, on va rebre una passada de còrner i des del vèrtex de l'àrea va clavar un xut ajustat per tot l'escaire. El Sant Feliu es va relaxar i els visitants van escurçar diferències amb dos gols.
El relaxament va ser el protagonista de la segona part, i el Centelles es va posar fins i tot 5 a 4, però abans del final del partit, el golejador Lluís Hinojosa va tancar el marcador amb una bona rematada de cap, aconseguint d'aquesta manera un hat-trick.

2 comentaris:

1. Molt bona crònica Ruben.

Victòria que ens deixa un mal sabor de boca, ja k no ens pot marcar 4 gols un equip com el Centelles i molt menys acabar patint en un partit en el que guanyàvem 5-0, però em quedo amb el positiu: la capacitat golejadora que té l'equip i la suma dels 3 punts.

Afegir k avui també ha sigut la presentació de tot el futbol base del club i del 1r equip i ha sortit tot rodó.

ResponElimina
  2. Estic molt content de fer la meva primera intervenció al blog, i espero tenir prou temps per fer comentaris de forma habitual.
    D’entrada, felicitar als responsables del blog i encoratjar-los a continuar i, en segon lloc, dir-vos que estic al.lucinat per tot el que envolta ara al Club, un programa de ràdio setmanal, un blog amb comentaris de jugadors, seguidors, socis,.... increïble ¡!! Com a exjugador, vetarà, molt veterà, (massa) l’únic comentari que recordo és el Raimundu amb el seu “vaaaaa, l’equip endavant!!!”.
    En quan al primer equip, haig de dir que les meves obligacions “futbolístiques” em van impedir veure el partit de diumenge, però he vist la resta de partits de casa i crec que aquest any podem fer una bona campanya, fins.i.tot amb posibilitats de pujar de categoria, i més ara amb l’incorporació dels lesionats Ruben, per apuntalar la defensa i l’Alex, per donar més qualitat al mig del camp. A més, m’han confirmat la tornada del Pep (porno) la temporada que ve, amb lo que hauríem de deixar l’equip a la categoria que es mereix jugar el Pep.....a primera ¡!!
    La presentació dels equips ha sigut fantàstica, amb bons comentaris del Juli (vaya crack ¡!) i, sobretot, del spiker, el gran Quim, amb comentaris adients sobre la formació de la canalla. Desde aquí aprofito a dir-li al Quim que queda saldada la meva promesa.
    No voldria acabar sense donar ànims als juvenils per internvenir també al blog (algun ja veig que ho fa). També soc seguidor habitual del juvenil i estic d’acord amb els comentaris del company que ha fet la crònica del partit amb el Santa Eulàlia sobre el Aaron i el Miquel, només m’agradaria afegir de l’equip el cor i el ritme del Frank i la clase i visió de l’Oriol. No negaré, però, que tot i anar líders, els jugadors poden donar molt més de si, començant pels 4 anomenats, però estic convençut que tant el Evaristo com l’Angel sabran treure’ls-hi el màxim profit.