No et tallis! Participa amb comentaris!

dimecres, de novembre 21, 2007

Crònica de l'entreno del 20-11-07

Quan no és un all, és una ceba!!! Aquest dimarts, temperatura perfecta en el confortable municipal de Sant Feliu de Codines, però va sortir un element inesperat: la pluja. Per fi la pluja va fer acte de presència en el nostre bonic poble, i per fi els carrers van estar molls i les plantes ben regades, dit això, anem a per l'entreno.

Fantàstic entrenament el que ens va preparar el nostre estimat entrenador Santi Rodriguez. Fins a 20 homes estàvem preparats a les 20:30 per començar, amb l'absència important del nostre gran Ferran (palmeres) per problemes professionals, i de Marc de Bigues per problemes personals. Es va començar amb més de 20 minuts de carrera contínua, a un molt bon ritme, amb molt bon rollo i amb conversacions molt interessants com la que van tenir Jordi Raikonen (monchi) i Pep Acosta, que van parlar de tots els temes que estàn d'actualitat deportiva.

Tot seguit, els nostres colosals porters David Veron i Ton, van anar a escalfar amb el no menys colosal Toni Corderas. La resta de jugadors van fer una conservació de pilota amb equips formats per Lluis Hinojosa i Javi de Palau. Dos dels jugadors més importants i estimats de l'equip. La conservació va ser molt intensa i va estar dominada clarament per l'equip de Lluis Hinojosa, que va escollir uns jugadors més físicament dotats i amb un gran esperit de sacrifici.

Santi Rodriguez, ens va preparar un espectacular circuit, després uns 6 minutets de salts, progressions, canvis de ritme, volterelles, etc... va ser molt divertit i intens, si senyor un circuit menys feo que altres dies i que tothom va fer amb molt d'entusiasme. Al acabar el circuit, la pluja es va intensificar i com a premi vem fer una tanda d'abdominals.

I per acabar, hi va haver un partit a tot el camp amb els mateixos equips que van fer la conservacio de pilota. El partit va començar amb una gracieta de Lluis Macià, que va voler fer gol des del mig del camp i va fer una bona llàstima. L'acció va venir acompanyada d'uns quants burros i tontos sobretot dits per Eloi Nortes, el nostre Cesc particular. El partit no va tenir color i el va tornar a guanyar l'equip de Lluis Hinojosa gràcies a que no tenien els millors jugadors però si el millor equip, i també amb molta sort, amb dos gols en pròpia porta de l'equip de Javi de Palau i amb dos gols fantasma que va treure Jordi Raikonen (monchi) de sota la línia de gol que jo no sé no sé.... el càstig per l'equip perdedor va ser de donar dues voltes al camp.

Per acabar dues notícies importants: la de Marc Killer que es prèn un descans en l'etapa futbolística. Et trobarem a faltar, o no, es clar que si!!! i la de Gerard Ocàriz, que tot el poble ja sap el que farà. Per molts anys a tu i a la teva dona, esperem estar tots convidats i fotre un bon tiveri aquell dia.

Molt bona nit i fins aviat a tothom.

12 comentaris:

  1. L'equip k va fer Lluis Hinojosa va ser infinitament superior, em sembla k ja ho vaig dir: un dels partidets d'entreno més plàcids de la meva vida.

    I felicitar al Ocariz k s'ens casa!! Ki ho anava a dir...sembla k fa 4 dies kuan jugavem al pro a casa del Jepi tots solters i oita'l ara, va parir.

    PD: Podries haver fet una mica més llarga la crònica del entreno Pep, k una mica més i m'adormo llegint-la mecagundeu.

    ResponElimina
  2. Ocariz una despedida alemenos con el equipo...puede ser mortal...

    Per cert Pep, em sembla que has oblidat els aplaudiments finals ( humillació) de les 2 voltes dels perdedors :P

    Torno ha treure un teme d'actualitat....QUE LI PASSA AL ALEX BALAGUER?????

    ResponElimina
  3. Habla en cristiano, carajo...

    ResponElimina
  4. que es cristiano para ti señor carajo?

    ResponElimina
  5. felicitacions o condolencies per l'ocariz!

    en cristiano vol dir que ens despedim diuent

    aDEU.

    vaya mort aket del carajo...

    ResponElimina
  6. Noiiiiiiiiiis!!!!!
    l'alex balaguer ja el veig molt millor mica en mica va millorant i es va posant en forma d'aqui a 4 dies tornara a ser l'alex que tothom coneixem.

    Dema uns quants anem a sopar a la teula si algu mes vol venir que m'ho digui ja....

    bona nit fins dema a tots

    ResponElimina
  7. Hola futboleros!

    Que us passa als futboleros que no esteu votant en l'esportista del 2007? A més podeu guanyar un PEN USB d'1 Gb si ens envieu alguna forma d'identificar-vos (ja sigui via mail o via comentari directe en el blog).

    Us esperem al blog del Tu Jugues i els vostres vots.

    RECORDEU: "SI TU JUGUES, L'EQUIP D'ONA CODINENCA TAMBÉ"

    ResponElimina
  8. eramos pocos i pario la abuela


    http://stfcodines.blogspot.com/

    ResponElimina
  9. Potser haurem d votar aket del gallagher com a esportista d l'any... un tiu k a fet tans hat-tricks es mereix un reconeixement...

    ara k han sigut els premis as del deporte, i li han donat al raul dl madrid, k fot cinc anys k no carda res, potser tmb seria hora d reconèixer la trajectòria esportiva dl gallagher al club, deu anys despres...

    mas vale tarde k nunca...

    ResponElimina
  10. estic d'acord amb rubinho, grans tardes de futbol ens ha donat el gallagher.
    Recordo aquells gols de mig camp i aquelles discusions amb l'entrenador de torn :P

    ja no hi han jugadors com els d'abans... aquelles samarretes... aquel "Agip".... en fi...nostalgia..

    ResponElimina
  11. akell Agip mitic...que no havia visitat mai la rentadora.. i la samarreta dels rolling stones de l'any 1984...


    amb el juanma, tudela, evaristo, el gran bugunya...

    grans equips: adria porterazo, llorens gran carriler, rafa el kaiser de la defensa, hidalgo merejant lequip rival, macia sempre atent, vaca destrossant la defensa rival, madro trencant cames, galobart plorant a l'arbitre, gallifa en plena forma, coca que ja destilava bon futbol, riera ja era killer, i algun aldeano que sempre apuntalava l'equip...

    grans records...

    ResponElimina