No et tallis! Participa amb comentaris!

dilluns, de maig 19, 2008

Remuntada èpica per un final de lliga èpic

Llerona 2 - Sant Feliu de Codines 4

Gran victòria la que vam viure a les Franqueses on ens vàrem enfrontar al Llerona.

El partit començava molt bé amb un xut potentíssim de Ricard Coca que es colava per l'esquadra de la porteria dels locals després d'un pase perfecte de Lluís Hinojosa. Cal dir que la primera oportunitat clara de gol va ser del Llerona però el nostre porter, en Ton, va rebutjar el xut a "bocajarro" del jugador del Llerona amb una esplèndida parada. Fins ben bé el minut 30 vem aguantar el 0-1 però patint molt en defensa. Aleshores el Llerona en tan sols 10 minuts va capgirar el partit aconseguint anar al descans per sobre del gol de Ricard aprofitant dos errades defensives que vam cometre. A la mitja part vem marxar molt tocats però en cap moment dubtant de nosaltres mateixos encara que tinguessim un 2-1 advers als nostres interessos.
A la repressa es va veure un Sant Feliu més posicionat i amb veritable perill ofensiu. L'entrada d'Alex Balaguer va ser decisiva (punt pel Santi) ja que només va tardar 10 minuts en marcar un gol després de rebre un magnífic pase de Ruben Hidalgo. Aquest mateix va ser l'autor de marcar el gol, amb l'esquerra, que feia realitat la remuntada santfeliuenca aprofitant un rebuig del porter. El Llerona continuava insistint però s'estaballava contra el nostre mur defensiu. Ja era el minut 70 quan Ricard Coca va tenir una oportunitat de sentenciar el partit en un 1 contra 1 pero el porter rival va estar molt hàbil i va rebutjar la jugada. Poc després arribava la sentència per part de Lluís Hinojosa, rematant magistralment amb l'interior del peu un córner. Amb aquest gol, el partit es va trencar. Eloi Nortes va ser substituït per mi (David Hidalgo) el que va fer que pràcticament juguessim amb 5 defenses. El partit no va donar per més i quan va concluïr, va esclatar l'alegria de l'equip i l'afició.

Per tant amb aquesta victòria i combinat amb la derrota de la Garriga al camp del líder (4-0), recuperem la tan preciada segona posició que ens dóna el dret de jugar la promoció. Tot això a falta d'una jornada per acabar la lliga on rebem a casa al Riuprimer.

Des d'aquí, demano no només a la nostra afició sinó, a tot el poble, a venir diumenge a animar-nos al camp municipal a les 18:00h. Necessitarem tot el suport possible per guanyar el partit i així, accedir a la PROMOCIÓ.

Vull destacar l'afició que es va desplaçar a les Franqueses perquè veritablement va donar un suport extraordinari, sobretot les novies dels jugadors, els aficionats que fins i tot la temporada passada no van faltar cap partit (cadascu d'ells ja sap qui són) i el Front Codinenc, que malgrat el que va passar, ara si que són un grup que anima al seu equip i no es fica en altres coses. A TOTS, GRÀCIES!

Fotos partit: Llerona 2 - Sant Feliu de Codines 4