No et tallis! Participa amb comentaris!

dilluns, de maig 26, 2008

Els germans Hinojosa resolen un partit complicat

Gran victòria
contra un Riuprimer que deia que venia molt tocat i ple de juvenils però que, ni molt menys, ha sigut un rival fàcil de superar.

El partit definitiu per mantenir la segona posició es plantejava difícil per culpa de la pluja, que no ha donat treba fins ben bé una hora abans del començament del partit. El camp estava ple de bassals els quals feia que l'esfèric s'aturés de cop en algunes zones del camp i impedia que votés correctament. Tot i així el partit ha començat sense cap problema a les 18:00h tal i com estava anunciat. Els nostres aficionats han respòs molt bé a la crida que els i vam fer, i el camp al començament del partit ja estava ple.

Hem començat el partit patint per un parell de bones jugades per part del Riuprimer, però David Verón ha sapigut dur el 1 contra 1 molt bé i ha rebutjat la pilota amb molta eficàcia. Encara que també hem tingut oportunitats, no ens hem tranquilitzat fins que ha arribat el primer gol. L'avanç al marcador l'ha posat Òscar Hinojosa, prop del minut 30, després de quedar-se sol davant el porter i llençar-li un xut creuat, marca de la casa. La primera part s'acabava amb cap altra oportunitat clara per cap dels dos equips.

La segona part començava amb un aire més positiu pels nostres interessos i amb el camp en millor estat. Tret d'un parell de jugades a pilota parada del Riuprimer, aquests no han vist més la nostra porteria amb perill en tota la segona part i encara menys després del segon gol, aquest cop a càrrec del germà gran dels Hinojosa, Lluís, després de rebre el pase d'Òscar i deixant-lo a porteria buida on només ha hagut d'empènyer la pilota perquè entrés. El 2-0 deixava totalment al nostre domini el partit tenint inclús un gol anul·lat de Ricard Coca per un fora de joc més que dubtós.

El final del partit no s'ha fet esperar gaire i quan ho ha fet, ha esclatat l'alegría al camp per part dels aficionats i de nosaltres, els jugadors per la proesa d'aquest equip que, amb cap objectiu ambiciós a principi de temporada, ha aconseguit una posició de PROMOCIÓ.

Des d'aquí donar les gràcies (no em cansaré mai) als aficionats que ens han donat suport, que no han parat de cridar en tot el partit i que han compartit amb nosaltres el dia més important del nostre club en molt de temps. Gràcies als aficionats de sempre, als que mai fallen, als que vénen quan poden, els que han vingut perquè estavem fent història, a les novies dels jugadors que són les que més s'escolten al camp juntament amb el Front Codinenc, als quals els hi debem moltíssim. Merci a tothom!

Demà o passat sabrem el nostre rival a la promoció així com els horaris dels partits. Quan els tingui, els publicaré inmediatament.