No et tallis! Participa amb comentaris!

dimarts, de febrer 12, 2008

El Sant Feliu no pot amb un altre partit important

Veient la realitat a la taula de classificats, el Sant Feliu de Codines opta aquest any per una lluita per a la segona posició, objectiu possible però no excent de dificultat.
Però és en partits importants com aquests on l'equip ha de fer valer la seva candidatura, i aquest cap de setmana va perdre una oportunitat important de demostrar-ho.
L'equip va perdre per 3-0 contra un rival directe (St. Vicenç de Torelló), en una primera part amb errors, precipitacions i amb constants problemes per sortir amb la pilota controlada.
2 gols del Torelló a la primera part van fer que l'equip es reculés i el Sant Feliu dominés a la segona part, tenint ocasions de gol molt clares que no es van acabar de materialitzar. En una contra el Torelló va fer el definitiu 3 - 0 .
En definitiva va ser un partit travat i físic on les imprecisions i la falta d'actitud en la primera part va decantar la balança per part dels Osonencs.

En aquesta jornada, el Sant Feliu perd la segona posició envers el St. Vicenç de Torelló, i dóna aire als seus perseguidors mes immediats.