No et tallis! Participa amb comentaris!

dilluns, de juny 09, 2008

Retransmissió Sant Feliu - Balconada

El Tu Jugues a penjat a internet la retransmissió del partit d'ahir contra el Balconada. Han fet un gran treball! Des d'aqui, agraïr al Tu Jugues per tot el treball que han fet durant aquesta temporada. Sou uns cracks!

Link Tu Jugues: A primera! (partit de la promoció)

27 comentaris:

  1. al calendari de la temporada que ve en dates a futbolcatalunya.com es parla que en homenatge al gran javi, la temporada proxima per carnestoltes no hi ha partits

    fem campanya per jugar els dissabtes a la tarda.

    envieu missatges de suport.

    ResponElimina
  2. DAVID FES UNA ENQUESTA AVIAM QUI VOL JUGAR DISSABTE TARDA!!! Si fa falta anirem a recollir firmes Raúl.
    Lo del carnestoltes jo també ho vaig pensar, podrem anar a Torelló a celebrar-ho aquest any, eh Javi!!

    N'Àlex de Can Sebi

    ResponElimina
  3. Tranquilo javi, mientras estemos los dos, vamos a jugar los domingos a las 12!!!

    ResponElimina
  4. Alex aurem de fer una enquesta per fotre fora al Javi i al Ruben xD

    ResponElimina
  5. Muy buenas a todos soy carnaval, bueno supongo que todos sabeis quien soy, he dejado un mensajito en futbol catalunya, para recordar algunos viejos amigos, jeje, no veas como rabian los de la garriga,
    bueno pues nada ya esta decidido todo el año que viene se juega los dimingos a las 12, y quien no quiera siempre se puede ir cedido al caldes un añito.

    saludos a todos

    ResponElimina
  6. sembla ser que el lliure( 7 ) i central no s'acaben d'enterar del sentir general de la plantilla.
    Ruben, Preguntali a la Estefania, quin dissabte li va millor que vagis a ladisco o x ahi de festa!!
    Tot i saber tots els avanatges no ho acabeu de veure!!

    DISSABTE A LES 6 SIUSPLAU

    ES EL 2ON SMS Q ESCRIC, ES X QUE ES IMPORTANT!!!

    MASSI

    ResponElimina
  7. No havia vist l'enkesta, ara aniré a votar x EL DISSABTE TARDA, clar.

    Després de pujar a 1a crec k ens mereixem disfrutar l'any k vé i jugar dissabtes tarda x poder sortir dissabte nit i tenir tot el diumenge x dormir, reposar o fer altres coses.

    S'ha acabat això de jugar diumenges matí i anar tot cansat el dilluns a estudiar i/o treballar!!

    Hem de fer pressió i a les dolentes fem vaga com els transportistes i au.

    ResponElimina
  8. I pel públic tmb és més interessant i entretingut venir al camp a veure futbol un dissabte tarda k no tens res a fer k llevar-te a les 11 i piku del diumenge x venir al camp...

    Tot és molt més còmode !!

    ResponElimina
  9. Me parece que sois un poco egoistas en el sentido que solo mirais por vosotros y vuestra fiesta, pero bueno no pasa nada, tambien os voy a decir que ya podeis hacer mucha fuerza, huelgas y todo lo que querrais, porque gran parte del mango de la sarten la tengo yo.

    Javi de Palau

    ResponElimina
  10. Egoistas Javi?

    Pero si nos beneficia a todos. A jugadores y aficionados. Y está claro que el campo se llenaría un poco más. Creo que los egoístas sois vosotros, que quereis imponer jugar domingos sin tenernos en cuenta, como si de un régimen franquista se tratara.
    A parte, creo que nos lo merecemos, y que hace dos años nos prometieron que ibamos a jugar los sábados...

    pd: jo també he escrit a futbol catalunya.

    ResponElimina
  11. M'ho he deixat, però sóc l'Àlex de Can Sebi.

    Ara en serio, em sembla que no ens prenen en serio. Quina tela.

    ResponElimina
  12. La veritat que sense entrar en debats amb el javi o els que volen jugar els diumenges al mati, la directiva ens va dir que minim intentar un any de prova els dissabtes per saber com funcionava.

    Apart fariem un favor a la gent que va a missa que despres arriven tard a futbol. je je je

    ResponElimina
  13. Dissabte a la tarda???
    Impossible, haig d'anar al Caprabo...... després de fer migdiada es clar.

    ResponElimina
  14. Aver Javi, personalmente no pienso en jugar sábado por la tarde solo sea por salir de fiesta, cada uno tendrá sus razones, por ejemplo, muchas veces yo no me puedo ir de cena con amigos porque el viernes entrenamos hasta tarde y los sabados si voy me tengo que ir mucho antes de lo que me gustaria. ( por poner un ejemplo )
    Esta claro que al estar en un equipo de fútbol tienes unas responsabilidades y obligaciones, y las acepto, pero no veo problema para que todo se pueda combinar, porque estamos en primera si, y entrenaremos 3 dias, pero el futbol no lo es todo a pesar de todo, no cres?
    Igualmente si es decisión vuestra será lo que tenga que ser ( osea domingo ), pero almenos que sepais nuestra opinión, que no quiere decir que solo lo digamos para poder salir de fiesta , yo le veo muchas ventajas, al menos esa es mi opinión.

    Otra historia es que la directiva nos dijera que lo haríamos y al final no se cumplió... pero en fin.. creo que la mayoría del equipo quieres jugar el sábado..

    ResponElimina
  15. no fotem ara l'any que ve hi haura un tercera i esta programat que jugui els dissabtes a les 16:30 de la tarda o sigui que el primer equip el diumenge al mati que ja veig a venir que el primer equip jugara el dissabte a la tarda i el tercera ens fotaran jugar diumenge al mati javi de palau mi gran amigo for president!!!

    ResponElimina
  16. Perdona señor de can sepi aqui el unico fascita eres tu y algunos amigos tuyos queriendo imponer el sabado por la tarde! Toda la vida ha sido asin, y ahora por capricho de unos pocos no va cambiar!

    De momento en la encuesta va ganando el domingo! que lo sepas

    Javi de Palau

    Gracias pep por tu apoyo!

    ResponElimina
  17. Com a jove aficionat del Sant Feliu em vull posicionar també a favor dels dissabtes tarda, ja que llevar-se un diumenge al matí es més k complicat...

    I estic d'acord amb el Ruben, tinc alguns amics jugant a aquest equip i si vols fer un sopar x celebrar alguna cosa no es pot mai, xk divendres acabeu l'entreno quan ya tanken bars i restaurants i dissabte tampoc es pot del tot be xk jugueu pel matí. Per aixó des d'aqui dic:
    DISSABTES TARDA!

    PD:I el 3a la veritat k tan dona, xk per veure 10 uruguayos i el pep allà al mig millor k ni es presentin enlloc

    ResponElimina
  18. Estic segur que el Javi va votant a l'enquesta desde ordinadors diferents. A casa, a la feina, a Can Oriach, etc....

    Àlex de Can Sebi

    ResponElimina
  19. Hola soc un aficionat del St.Feliu. Em sembla vergonyós i una falta derespecte per a tots els que ens hem deixat la veu al camp que hi haginaquestes baralles internes que son mes propies de nens de 3 anys que delque es pot esperar d'un equip que ha pujat a primera. Espero de tot cor que aquest jovent que tanta força està demostrant perpoder "sortir de festa" també la tinguin a l'hora de jugar ja que es laseva "feina".Només afegir que si d'alguna cosa m'han servit els anys, es peraprendre que has de lluitar amb tots el teus recursos per aconseguir elque desitges, pero mai, MAI, a costa de "culpar" al vei.Crec que l'actitut que esteu tenint vers al Javi Duque es totalmentegoista i injusta. Es un noi que encara i no ser del nostre poble l'ha defensat, s'ha implicat i ha aconseguit coses que molts dels que hiviuen aqui mai aconseguiran....una mica de respecte siusplau, l'aficióli té, es molt trist que els seus companys no.

    ResponElimina
  20. Va home, que em sembla que s'està exagerant una mica massa això, ningú ha faltat el respecte a ningú aqui, ni al Javi ni a ningú, i lo que s'ha dit són comentaris que dins del vestuari s'han escoltat infinitat de vegades i no ha passat res, ni han trencat el bon grup ni res. Són comentaris que es diuen sense ànim d'ofendre. No pixem fora de test collons!!!

    ResponElimina
  21. I per cert, sense tirar més llenya al foc, a partir de primera cap amunt no hi ha cap equip que jugui dissabtes, excepte 2a i 1a divisió, és clar. I preferents, catalanes, 3a, 2a B, casi sempre diumenges tarda.

    ResponElimina
  22. Aquest debat puder és nou x la gent k no és del ekip, xo x nosaltres ja us puc ben assegurar k no i una altra cosa, això demostra el bon rollo i el respecte k ens tenim entre tots nosaltres: el fet de poder debatir un tema polèmic com l'horari dels partits sense enfadar-nos i dient-nos les coses a la cara ho remarca.

    M'agradaria saber kins avantatges li veieu a jugar diumenge al matí Ruben i Javi, xo de pes, a mi això de k tota la vida s'ha jugat diumenge no em val, tmb s'ha estat jugant tota la vida a 2a i aket any jugarem a 1a...

    Jo faig una llista de pros i contres i em surt dissabte a tarda xo és k de golejada.

    I l'enkesta akesta està més manipulada...

    Nortesiano

    ResponElimina
  23. Vamos señores, es que no hay nada que discutir, se juegan los domingos a las 12:00, y punto y a quien no le guste, que se apunte a jugar al ajedrez o a la petanca, lo que no puede ser es que cuatro juniles quieran hacer y deshacer a sus anchas en un club de futbol.

    Perdonar por estas declaraciones pero ya sabeis como soy.

    Javi de Palau

    ResponElimina
  24. A por cierto veo que en la encuesta se esta demostrando que es lo que quiere la gente, y parece ser que como algunos no les gusta el resultado, dicen que esta manipulada, venga hombre vamos a ser serios y restpetar el voto de la gente, aunque nos duela.

    Javi de Palau

    ResponElimina
  25. Ves como eres tu el autoritario, Javi. Lo que tú digas va a misa y punto.

    A ver si te vamos a echar al Caldes. Tienen nuevo entrenador y buscan gente....esté sábado juegan un partido de prueba, si quieres ir...

    Pero antes de ir al Caldes te despides de nosotros en Vic de fiesta y pillas una buena cogorza.

    Sigo diciendo que estoy seguro que has votado tú desde 20 ordenadores diferentes.

    N'Àlex de Can Sebi.

    ResponElimina
  26. Señor de can sepi si que sabes tu cosas del caldes, que pasa que tan llamado para forma parte de su nuevo proyecto, a lo mejor alli juegan los sabados, jeje!

    Javi de Palau

    ResponElimina
  27. No somos 4 juveniles Javi, somos el presente y el futuro del 1r ekipo y creo k se nos tendría k considerar un poco más y ya k no cobramos ni vemos ni un duro x lo menos jugar sábados tarde... uno no valora lo k tiene hasta k lo pierde dicen.

    Nortesiano 04

    ResponElimina