No et tallis! Participa amb comentaris!

dilluns, de juny 09, 2008

Òscar Hinojosa es surt i el Sant Feliu ja és de primera!

Sant Feliu de Codines 3 - Balconada 1

Victòria brillant per 3 gols a 1, que deixa l'eliminatòria 4 a 2 a favor nostre i que fa possible que la pròxima temporada juguem a primera categoria territorial.

Era el gran dia. La gent es començava a acumular a l'entrada del camp municipal formant una fila que, almenys jo, no havia vist en la vida. Tot estava preparat. Nosaltres, tornavem de fer una concentració al Mas Badó i veniem a tope, preparats pel gran partit. Abans de començar-lo, el camp ja estava gairebé ple d'aficionats. Els aficionats del Balconada només podien sentir una cosa: enveja. Enveja de la multitut que ens seguia, que venia a animar al seu equip, de la ràdio del poble que retransmetia en directe el matx i tot això quan encara no havia començat el partit, quan encara quedava gent per arribar.

Pita l'àrbitre. Comença la tornada de la promoció a Sant Feliu. Als primers minuts ja es veia a què havia sortit el Balconada, a esperar-nos a baix i aprofitar qualsevol possible contraatac. Així, els minuts passaven amb un clar domini per part nostre, enllaçant jugades sense molta sort de cara a porteria, com la primera oportunitat clara que vam tenir, quan Ricard Coca enviava la pilota al travesser de la porteria del Manresans.

El primer gol, per això, arribava en el moment menys pensat, al minut 22 quan, Òscar Hinojosa, desde el lateral del frontal de l' àrea, xutava amb força però sense veritable perill després d'anar-se'n d'un parell de jugadors. El porter del Balconada va atrapar la pilota amb facilitat però, va pecar de no utilitzar el pit per bloquejar la pilota, perquè aquesta es va colar entremig de les seves mans fins a dins la porteria. El primer gol, per tant, pujava al marcador en una jugada individual del jugador que desequilibraria en tota la resta del partit.
Després d'un parell d'avisos de Lluís Hinojosa i Monchi, esvaïts per fores de joc més que dubtosos, Òscar Hinojosa agafava la pilota dins de l'àrea i després d'un altre cop deixar en ridícul a la defensa del nostre rival amb un parell de regats, li feia el "passe de la mort" al seu germà, Lluís Hinojosa, que enganyava perfectament al porter i feia així el 2 a 0 quan ja s'havien complert 30 minuts de joc.

L'alegria va passar a patiment quan en una jugada, el Balconada feia un gol aprofitant una errada defensiva. En aquests últims minuts, el Balconada es va créixer, però no va aconseguir igualar el partit gràcies al magnífic treball en defensa on Lluís Macià, Ruben Rodríguez, Javi Duque i Jordi Martí es van presentar inflanquejables, a part també, d'un grandíssim David Verón, que va fer un parell de parades que com diria Manolo Lama: “El porterio es dueño y señor de su porteria”.

La segona part començava un altre cop amb domini Sant Feliuenc, amb un Ruben Hidalgo i Eloi Nortes dominant el mig del camp. No vam tardar més de 10 minuts a fer el gol que sentenciava el partit. Òscar Hinojosa tancava una actuació magistral amb un altre passe de manual al seu germà. Òscar deixava a Lluís un altre cop davant del porter i aquest, com a veterà davanter que és, li col·locava la pilota a mitja altura i a un costat on el porter poc va poder fer. Òscar Hinojosa tancava així un partit fantàstic amb un gol al seu contador i amb dos passes de gol al seu germà.
A la resta del partit, la intensitat local va baixar bastant, que va fer que es patís una mica. Un gol del Balconada els hagués posat un altre cop al partit però, Àlex Balaguer i fins que va ser substituit per aquest mateix, Oriol Vallcorba, van treballar molt bé defensivament ajudant així a mantenir el resultat. L'únic remarcable fins al final del partit va ser una jugada on vem arribar a tirar a porteria fins a 3 cops, però el porter del Balconada va estar molt bé aturant-ho tot, la tarjeta groga al capità rival, que no content amb la patada que li va donar a un conill que algú va deixar dins del camp, va fer una duríssima entrada a Ruben Hidalgo i una vermella al jugador manresà número 12.

Quan el partit va acabar, va esclatar l'alegria entre jugadors i aficionats. Podeu veure la celebració amb les fotos que ha fet Jose Luís Hidalgo que aprofito des d'aquí a dir que en aquest partit, s'ha lluït ja que ha tret unes fotos magnífiques.
També he penjat uns quants vídeos d'aquesta tarda que quedarà a la història del club per sempre.