No et tallis! Participa amb comentaris!

diumenge, de juny 01, 2008

Importantíssim gol contra el Balconada

Important pas endavant per guanyar l'eliminatòria de la promoció contra el Balconada marcant un gol a domicili, encara que en rebéssim un d'il·legal que l'àrbitre no es va atrevir a anul·lar per la pressió dels aficionats Manresans.

El nostre plantejament del partit era esperar a que arribéssin i aprofitar el contra-atac per aconseguir marcar algun gol. Tot i que només començar, Alex Balaguer va tenir una oportunitat d'or per marcar en un 1 contra 1, la primera part anava passant amb el control de la pilota de l'equip local i, nosaltres, defensant-nos per no encaixar cap gol. L'oportunitat més clara fins aleshores, va ser pel Balconada, que va veure com li anul·laven un gol per fora de joc ben indicat després d'una errada defensiva. Això va canviar prop del minut 30 quan vem començar a tocar la pilota i a dominar el partit. D'aquesta manera no van tardar a arribar les oportunitats fins al gol de Ricard Coca que, després de rebre un pase amb el cap de Ruben Hidalgo, desde el frontal de l'àrea i amb el porter avançat, li va picar per sobre d'aquest sense que no pogués tocar-la. Ens avançavem en el marcador en un moment perfecte i en un camp molt difícil. Fins al final de la primera part, el joc va estar trencat amb pilotades de tots dos equips i amb un Balconada amb molts nervis.

A la segona part, sortiríem a aguantar el partit ja que el més important ja ho haviem fet, encara que nosaltres volíem més. La Balconada va tenir en aquesta part, moltes més oportunitats però fins prop del minut 30 cap d'aquestes van ser molt perilloses. Aleshores en una jugada pel lateral, el Balconada va penjar-la a l'àrea, i després d'un parell de rebots, la pilota va anar a parar a un davanter local en fora de joc que no va perdonar i va batre al nostre porter. L'àrbitre no va assenyalar el fora de joc i veient les queixes s'aproximà al linier per preguntar. El linier no sé si perquè no estava en bona posició per veurel, o per la pressió dels aficionats del Balconada, va donar el gol per bo.
Els últims 15 minuts de partit, el Balconada va crear nombroses ocasions de gol però nosaltres vem saber rebutjar-les molt bé.

El partit doncs, acabava 1-1 amb el avantatge d'haver marcat aquest gol al seu camp, que ens dóna un cert avantatge sobre el partit, que queda de l'eliminatòria a casa. Recordeu que aquest partit es jugarà al nostre municipal el pròxim diumenge a les 18:00h.

Vull resaltar que l'afició del Balconada va estar molt desagradable i impertinent, insultant a tots els jugadors, recordant-se nombroses vegades de les nostres mares i inclòs, escupint-nos. També van apedregar el nostre autobús mentre jugàvem fins que la policía va intervenir. No vull dir que tots els aficionats fóssin així, però hi havia un grup molt nombrós d'aquests. Això que tenen allà a Manresa no és afició...

Les fotos del partit fetes per Joseluís Hidalgo ja estan penjades. Les podeu veure directament a la nostre galeria, o amb el següent link: Promoció Balconada 1 - Sant Feliu de Codines 1