No et tallis! Participa amb comentaris!

dilluns, de març 31, 2008

El Sant Feliu pateix per guanyar 0-1 contra un Centelles excessivament dur

Centelles 0 - 1 Sant Feliu de Codines

Els Sant Feliuencs no aprenen la lliçó de la setmana passada i aquest diumenge tornen a pecar del mateix mal, amb la diferència que el Centelles no va sàpiguer empatar el partit.

A la primera part els "dimonis rojos" van sortir molt ben plantats al camp i van crear nombroses ocasions de gol que no es van materialitzar fins que al minut 38'35'', després d'un córner picat amb maestría per l'ofensiu Ricard Coca, el va rematar Oriol Vallcorba a portería, demostrant una vegada més la seva facilitat de cara al gol i aprofitant les oportunitats que li dóna l'entrenador, és un jugador amb "punch". El Centelles, per la seva part, no elaborava cap jugada trenada ni inquietava la porteria rival en cap ocasió.

A la segona part i amb un Centelles amb 9 jugadors, degut a la seva duresa i precipitació del seu joc, el Sant Feliu no va saber jugar amb aquesta ventatja i, al contrari del que es podia esperar, va ser el Centelles qui va dur la iniciativa del joc. Els dimonis podrien haver sentenciat en algun contra-atac, però va ser l'equip local el que creia en empatar el partit i quasi bé ho aconsegueix, sinó hagués sigut per les esplèndides parades d'un estelar Verón, que a pesar de la seva edat i el seu baix estat de forma continua rendint en un excel·lent nivell.

Punt de vista positiu: A pesar de la 2a part que es va fer, el St.Feliu aconsegueix 3 punts vitals per la lluita del 2n lloc.

Punt de vista negatiu: Jugant d'aquesta manera, sobretot les segones parts, està clar que no es guanyaran molts partits més i el 2n lloc perillarà.

Quedint-se amb el punt de vista que més desitgin senyors, jo sense cap mena de dubte, em quedo amb el primer.


Partit de la primera volta: (6-4) El Sant Feliu goleja al Centelles

6 comentaris:

  1. No he volgut caure en les crítikes cap a l'àrbitre xk hagués sigut lu més fàcil.

    xo k kedi clar k amb un àrbitre com Dèu mana el partit no s'hagués pas acabat.

    Jo avui no he anat a la uni xk em feia mal caminar, vaja colla de guarros.

    ResponElimina
  2. si aquests del centelles van foten pals per tot arreu com ahir, cosa que ja vam comentar entrenant dimarts i divendres no poden anar enlloc.

    l'equip mes brut de la categoria de llarg.

    ResponElimina
  3. La veritat, és que mirant la segona part que va fer el Sant Feliu contra un equip amb 9 jugadors, la qualificaria de vergonyosa i potser caldria que els jugadors reflexionessin una mica sobre les segones parts que últimament estant fent (i que ells mateixos les qualifiquen de dolentes )i milloressin si volen mantenir aspiracions per la promoció. Veiem un Sant Feliu capaç del millor i del pitjor i això a aquestes alçades del campionat és perillós.
    De totes maneres, ànims a tots!!

    ResponElimina
  4. entreno el dimecres al final.

    que corri la noticia.

    qui s'apunta a veure el barça al cívic?

    N'Àlex de Can Sepi

    ResponElimina
  5. Aixo del entreno es veritat? Qui o a dit?

    Bona cronica nortes. Vaya partit... surtu al minut 30 quan el partit esta ja trencat i nomes que vaig pillar xD Avere si millorem akestes segones aprts cullons... Vsica el Sant Feliu!

    ResponElimina
  6. Lu del entrenu és veritat, k aket del Àlex té més poca credibilitat k el seu ídol Fernando Alonso...

    Paraules del Santi: "Entrenamos miércoles, xo k kede claro k no es x el Barça sinó para dar un día más de recuperación de los jugadores xk estáis todos jodidos"

    Al Centre Cívic fan pantalla gran, jo em kedaré a casa x aixó, ki vulgui venir està convidat.

    ResponElimina