No et tallis! Participa amb comentaris!

dimecres, de gener 02, 2008

Tancament cautelar del camp

Després de l'espectacle d'alguns integrants del grup que es fa dir "Front Codinenc" al partit contra La Garriga, insultant a l'àrbitre, tirant-li pedres al cotxe i perseguint-lo fins més lluny de Sant Feliu amb el cotxe increpant-lo, la Federació Catalana de Futbol ens ha tancat el camp cautelarment fins que es reuneixin i decretin quants partits es mantindrà tancat el camp. Aquesta mesura només afectarà als nostres partits, és a dir, que totes les altres categories podràn jugar la jornada que toca sense cap problema.

El Front Codinenc es va formar l'any passat, amb un grup d'inxes del Sant Feliu amb ganes d'animar amb passió al club del seu poble. L'equip passava per un moment dolent, posicionats a la part baixa de la classificació, a l'ombra de la tercera territorial, però gràcies a l'esforç de l'equip i també en gran part del caliu del Front Codinenc en cada partit, ja fos a casa o a fora, l'equip va remuntar posicions i es va salvar.

Aquest any, per això, la cosa no està igual. El Front, després d'una picabaralla entre els seus, es va mig dissoldre, i va perdre els integrants més importants que tenien, que es reunien amb la junta i que mantenien l'ordre en el grup perquè no passés precisament el que ha passat ara.

Ara ja no es limiten només a animar, sinó a fer càntics que no tenen res a veure amb la ètica del equip, del club, o, penso jo, de qualsevol aficionat del Sant Feliu. Insulten l'àrbitre contínuament, amb les conseqüències que es donen a vegades, posant-se l'àrbitre en contra nostre en el partit. Però no només a l'àrbitre, també amb cada un dels jugadors contraris, el qual crec que parlo per tot l'equip, no hi estem d'acord. Tot això sense menysprear la funció que encara fan, ja que es desplacen amb l'equip per molt lluny que juguem i entre insults i altres comentaris, animen amb força.


Sobre els incidents del passat partit contra la Garriga, d'acord que l'àrbitre no va estar gens encertat, però per això no hem d'anar tirant-li pedres i insultar-lo a ell i a tota la seva família. L'únic que hem aconseguit és jugar els pròxims partits de casa a un altre camp que no és el nostre amb el que això comporta, i encara més amb la situació que estem, segons a la lliga, on cada partit és una final.

La mesura que hi hagi presència de la policia local i dels mossos ens els pròxims partits, com ja ha comentat el Tu Jugues, està molt bé, però el mal ja està fet. I els únics que ho paguem som nosaltres, els jugadors.
Què opineu de tot això? Doneu la vostra opinió utilitzant els comentaris.

5 comentaris:

  1. es una pena pq al principi eran divertit i donaven molt ambient en un camp mort com el que tenim.

    pro al final ja feien penassa.

    es una llastima

    ResponElimina
  2. si ha de venir la polica local perque pasa algo ja esta bè que com a minim fotran algo mes que aparcar a veure el partit desde la baixada amb els 4 intermitents.

    ResponElimina
  3. Una llàstima k hagi acabat d'akesta manera el Front...

    ResponElimina
  4. AQUI EL"EX-PRESIDENT DEL FRONT CODINENC"!!..ELS SEGUIDORS DEL EQUIP SON CULPABLES DE DEIXAR-SE PORTAR PER EL ORGULL ,LA VERITAT I L,HORRADESSA DE LA SEVA HINXADA .UN ARBITRE "LLAMINER I CULPABLE DE INTERESSOS POC CLARS DIFERENTS A LO QUE S,ESCAU DINS D,UN CAP DE FUTBOL AMB 22 JUGADORS HA DE SER CASTIGAT COM SE MEREIX!!!.
    ..ULTRATUMBA!-SANT FELIU!-SEMPRE VIU!!,FRONT-FRONT!!,SEMPRE EL FRONT!!..NI VIUS NI MORTS!!,-ULTRATUMBA CRIDA -A MORT!!!!_

    ResponElimina
  5. ..A 1000 KILOMETROS!! EL EX-PRESIDENTE..ESTA PRESENTE!,NO OLVIDA!..I SI;PERDONA,POR QUE RECUERDA..QUE LA AFICION DEL SANT FELIU ESTA SIEMPRE VIVA!!..ANIM PER TOTS ELS NOIS!!..I APRETEU SEMPRE A EL RIVAL!!!!!!!!!!!!!!!!.

    SIEMPRE CERVEZA!! WOLL-DAMM,ESTRELLA,MAHOU,SAN MIGUEL,O BARRIL!!..DA IGUAL!,-LA CERVEZA ESTIMULA LA VOZ Y AGUDIZA "LAS INTENCIONES"

    ResponElimina