No et tallis! Participa amb comentaris!

divendres, de gener 11, 2008

Aquet diumenge a Palau contra el Llerona

Acabo de llegir a la web del nostre club que la FCF ha decidit posar-nos un partit de multa per els incidents del partit contra La Garriga. Per tant, aquest diumenge dia 13, el partit contra el Llerona es disputarà al camp municipal de Palau de Plegamans i Solità a les 18:00h. També diuen que han pres mesures per evitar un altre cop tot el succeït entenent que el Front no forma part de l'afició del club.

Esperem la assistència dels nostres aficionats i aficionades al camp del Palau!

Vist a: Web Oficial CF Sant Feliu de Codines - CFSANT FELIU-LLERONA CF DIUMENGE DIA 13 A LES 18 H. A PALAU SÒLITA I PLEGAMANS

ACTUALITZAT
He pogut saber que al nostre entrenador, Santi Rodríguez, li han posat 3 partits de sanció, només per dir-li "si si si" quan l'àrbitre li va treure la tarjeta groga per protestar, i va interpretant que el va xulejar i li va treure la vermella.

3 comentaris:

  1. diumenge a les 18.00??

    si algu ha d'anar a currar el dilluns estara ben cardat...

    ResponElimina
  2. Vaya tela amb lo del Santi...
    Jo estava a la banqueta i com a molt era groga i ja està. Quan l'arbitre li anava a ensenyar targeta per protestar, el Santi només li va dir si, si... i va li ensenya vermella aquell desgraciat. Diria que és l'arbitre més xulo i dolent que he vist mai.

    ResponElimina
  3. ja s'ha mort aket bloc o k??

    ResponElimina