No et tallis! Participa amb comentaris!

dilluns, de gener 28, 2008

El Sant Feliu guanya amb solvència a Calldetenes


Molt bon partit el de diumenge a Calldetenes, amb molt ritme i que es podia haver inclinat a qualsevol dels dos costats, però el Sant Feliu es va imposar per 0 gols a 2, reafirmant així la segona posició.

El partit va començar amb un ritme molt alt per part dels dos equips, però amb un lleuger domini per part del Sant Feliu, ben plantat al camp, seriós i molt pràctic al mig del camp, disposant de més ocasions i de més arribades amb perill. El Calldetenes només en alguna jugada aïllada sortint a la contra, va inquietar la porteria codinenca. Arribant a la mitja part, l'àrbitre va anul.lar un gol a Ricard Coca per un dubtós fora de joc, però el marcador no es va moure.

La segona part va començar al contrari de la primera, amb un Calldetenes més incisiu i més volcat a dalt, però el porter Ton es va mostrar infranquejable amb dues intervencions de mèrit.
El Sant Feliu, sense renunciar mai al partit, va veure el treball realitzat recompensat a falta de deu minuts pel final, després d'una cavalcada per la banda esquerra de Coca, que va fer la passada de la mort i Lluís Hinojosa només va haver d'empényer. El gol va donar tranquilitat als codinencs, que van sentenciar al temps de descompte amb un gol de Coca. Fruit del gol, es va desencadenar una petita picabaralla i l'àrbitre va donar el partit per finalitzat.

5 comentaris:

  1. jo si voleu us faig la crònica dels juvenils, que els fan jugar el diumenge al matí i van tots amb una resaca que fa por...

    ResponElimina
  2. quan vulguis Gallagher...
    Ara que estem a la segona volta arriba l'hora de la veritat.. si ens ho aguessin dit fa un any...i firmariem segur...
    Per cert la Garriga va tornar a suspendre un altre partit.. vaya final de temporada que ens queda, ja podem anar agafant les espases...

    P.D. QUE LI PASSSA AL ALÈX?????????? EEEE????!!!!

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Deu ni dor aquest del Alex.

    Ara hem de fer bons els 6 punts seguits a fora guanyant a casa, que de moment nomes s'hi ha perdut un partit.

    Es troven a faltar les croniques dels entrenos del pep. Clar que amb la pena que van fer ahir a entreno ell i el seu equip no m'extranya.

    ResponElimina
  5. kullons, ara mirava el blog del calldetenes aket, i deu ni do, opina la mateixa penya que aqui casi... haviam si naprenem i comentem mes!!!!
    amatista k posava el comentari aket k has eliminat??
    pep lentreno que?? digues la pena k va fer el teu equip...
    viam el meya k ens dona d sopar dema... ja fa por, ja...

    ResponElimina