No et tallis! Participa amb comentaris!

dilluns, de gener 21, 2008

Un gran Sant Feliu s'imposa al Riuprimer

Gran partit del Sant Feliu al complicat camp del Riuprimer, on els últims anys contava els seus desplaçaments per derrotes, i que es va imposar clarament per 2 gols a 4, trencant així tres derrotes consecutives.

El Sant Feliu va començar el partit molt seriós i molt concentrat sabent que no podia punxar, tàcticament perfecte sobre el camp, i arribant amb perill a la porteria osonenca. El Riuprimer només va inquietar als codinencs en dos xuts llunyans on el porter Ton va intervenir sense masses problemes. El Sant Feliu, però, es va veure perjudicat en una jugada quan Lluís Hinojosa estava a punt d'encarar al porter local i va ser derribat dins l'àrea, l'àrbitre, però, va xiular fora, en una acció que podia haver estat clau abans del descans, on no es va moure el marcador.

La segona part va començar igual que va acabar la primera, amb un Sant Feliu volcat i convençut de les seves possibilitats, i així es va veure traduït quan Òscar Hinojosa va obrir el marcador després d'un bon xut des de fora l'àrea. Poc després, una gran jugada per la banda dreta de Ricard Coca, va permetre un altre cop a Òscar fer el 0 a 2. A partir dels gols, el Sant Feliu va perdre el control del joc i va ser quan el Riuprimer es va fer dominador del partit, i va escurçar diferències ben aviat. Pocs minuts després, Ruben Rodríguez va establir distàncies altre cop amb una bona rematada de cap. El conjunt local no va baixar els braços i a falta de cinc minuts pel final del partit va fer el 2 a 3 després d'una falta inexistent, però el golejador Lluís Hinojosa es va encarregar a falta de dos minuts, de sentenciar el matx amb un gran gol després d'una excepcional jugada personal.

Amb aquesta victòria, el Sant Feliu es situa tercer i acaba la primera volta en els llocs de privilegi, a un sol punt del segon classificat.