No et tallis! Participa amb comentaris!

diumenge, d’abril 20, 2008

Victória treballada contra un Torelló que no pot amb la nostre defensa

Sant Feliu de Codines 1 - Torelló 0

Important victòria davant d'un Torelló que ha vingut a donar-ho tot però que no ha pogut amb una defensa ferma i forta que ha sapigut mantenir el 1-0 fins el final amb autoritat.

El partit es plantejava imprescindible per continuar mantenint a la Garriga a 2 punts després de la seva victòria per 3-0 contra un fluix OAR Vic.
A la primera part, el joc ha sigut un tant lent, amb pilotades per part de l'equip osonenc buscant al seu punta i amb un Sant Feliu intentant jugar la pilota i enllaçant jugades, sense molta fortuna, de cara la porteria. La primera meitat ha acabat amb les dues porteries a 0 però amb una bona sensació de joc per part Sanfeliuenca.

A la represa del joc, els dos equips han sortit igual fins al minut 10 quan, en una falta lateral, Monchi ha penjat l'esfèric i Lluís Hinojosa ha rematat amb força, però el porter, molt hàbil, ha rebutjat la pilota, que cau a Oriol Vallcorba i li deixa un altre cop a Lluís, que aquest cop no falla i envia la pilota al fons de la porteria. A partir d'aquí, el Sant Feliu s'ha tancat més, i tret d'un parell de faltes penjades a l'àrea i uns còrners, el Torelló no ha pogut rematar amb perill gràcies a una defensa Santfeliuenca ordenadíssima i molt sèria que no ha comès cap errada.
Amb tot això, comentar el festival de tarjetes que ha donat l'àrbitre en un partit no tant dur, on ha expulsat a 2 jugadors de cada equip per doble groga, un d'ells Eloi Nortes, que ha rebut la segona quan separava a l'altre jugador expulsat perquè s'havia encarat amb Oriol Vallcorba.

Per tant, la plaça de promoció continua blanc-i-vermella, pensant ja en la visita del Rodenc i pendents del Torelló que encara no renuncía a res i rep a la Garriga.

Partit de la primera volta: (2-0) El Sant Feliu perd a Torelló en un mal partit

4 comentaris:

  1. Vaya fill de puta aket arbitre, ma tret 2 grogues k no eren i al final be k m'ho ha reconegut...jo tmpoc hauria d'haver anat a separar a l'uri i a l'altre mort xo amb la tensio del partit...

    En tot cas hem guanyat al Torello a casa k era de lu k es tractava i a guanyar la setmana k ve al Rodenc a casa!!

    Nortesià

    ResponElimina
  2. Bona victoria contra un torelló que no ha renunciat a res. Trenquem una ratxa negativa en que no haviem pogut guanyar cap dels sis primers. Destacar la bona defensa que ha fet que no tingues gaire feina llevat d'algunes pilotes penjades a l'area i algun xut sense gaire intenció. Sembla que l'esmorzar conjunt ha sigut positiu.

    ¡¡¡¡¡QUÉ GRAAAAAANDE!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Que grande! El ton participant al blog! Be be Ton! Aixi m'agrada, havere si cada setmana tanimes a comentar les teves impressions del partit ;)

    ResponElimina
  4. be nortes be aquest arbit que dius que es un fill de puta es cosi de la dona de l'edu!!! molt be nano!!! partidas intenssisim contra el torello seguiu aixi i fareu la promocio segur visca el barça a pel manchester i el cristiano!!!!

    ResponElimina