No et tallis! Participa amb comentaris!

dimecres, d’abril 09, 2008

Victòria aclaparadora davant d'un ordenat Olost

Sant Feliu de Codines 4 - 0 Olost

De bell antuvi, el diumenge al migdia es preveia un match assequible per part dels "red devils catalans", però l'Olost només va ser capaç d'aguantar el ritme dels locals durant la 1a part, però després va ser totalment desbordat.

Durant el transcurs de la 1a part, el St.Feliu va ser el dominador del joc i el que va gaudir de les ocasions més clarividents. Tot i això, i gràcies a la seva rigurositat tàctica en totes les línies de l'equip i, especialment, en la seva línia defensiva que practicaven amb gran eficàcia el fora de joc van saber aguantar les escomeses rivals i es va arribar al descans amb el resultat ulleres (0-0).

A la represa, els jugadors del Sant Feliu, fent cas a les ordres esdevingudes dins del vestuari, es van fer amb el partit en els primers compassos de la 2a part. Montxi, altrament conegut com "el renegat" o "the renegated", va obrir la llauna amb un precís lliure directe per l'esquerre del porter, val a dir que el porter va pecar de "Valdés". Posteriorment, dos gols seguits de Joanet i Coca van acabar de decantar el partit pels locals. En els minuts finals, un llenegadís Òscar va demostrar que està vivint una segona joventut en marcar el 4rt i definitu gol pel St.Feliu.

En definitiva, un bon partit de futbol per visualitzar un diumenge al migdia amb un bon clima i bona gent com eren els jugadors, el públic i la esbelta massatgista d'Olost, que des d'aquí, desitgem que mantinguin la categoria.

Fotos partit: Sant Feliu de Codines 4 - Olost 0
Partit de la primera volta: (0-1) Important victòria a Olost

8 comentaris:

  1. Nortes, dir-te que jo mai escric al blog, però no m'has deixa't cap altra alternativa. No sé a que t'ha vingut això de renegat, però tranquil, que el 4 segur que ja no el portes mai més. A i vigila als entrenos, perquè potser en comptes de renegat m'hauràs de dir el rencoròs, i a tu potser t'anomenaran el mutilat. Ja vas aprovar la teòrica almenys??

    Sóc anònim, però no aculto res jajaja

    ResponElimina
  2. Oculto, perdó!! XD

    ResponElimina
  3. I per cert, posats a escriure bé, encara que no sé si hi ha cap altre error, rectifico el "rencoròs" pel correcte rancorós

    Ens veiem al Winner algun dia!

    ResponElimina
  4. Em dirigeixo a tu Nortes, perquè el Valls ha publicat la crònica en nom teu, encara que no ho digui, perquèm tu amb l'excusa de l'internet ja tens tela. Ara que pel Valls ja li arribarà la seva hora. Sinó ja passaré comptes amb la seva mare ( broma fàcil i sense ànim d'ofendre jeje). Apa ens veiem divendres.

    ResponElimina
  5. Cullons el Montxi no escriu mai i oital kuan es deixa anar!!!

    Lu de renegat ve xk t'ho va dir un aficionat a algun partit de fora i ens vam riure bastant i he cregut oportu posar-ho a la cronica.

    Ara bé, me'n alegro k escriguis al blog encara k nomes sigui x dir akestes parides.

    La teorica vaig fer 5 fallos...

    ResponElimina
  6. lo mes bo de la cronica ha sigut el resultat ulleres 0-0 me partitamb aquesta parida!!!! felicitats nortes i valls per la cronica ja era hora que el monchi escriguis el dia 23 d'abril ens espera un enorme partit de futbol records a tots!!! ens veiem dema a entreno!!!

    ResponElimina
  7. Feliciteu als que organitzen les 24h al camp de futbol per posar la inscripció a 350 euros.

    Realment si ha lluit!

    ResponElimina