No et tallis! Participa amb comentaris!

diumenge, de febrer 17, 2008

Sant Feliu de Codines 3 - 0 Borgonyà


De bell antuvi, dir que després del paupèrrim match contra el St. Vicenç de Torelló de l'anterior setmana aquest diumenge el Sant Feliu s'ha retrobat amb la victòria en benefici del Borgonyà Futbol Club.

L'equip local, més conegut com els “joves lleons”, ha tornat a mostrar la seva faceta d'equip ofensiu i golejador marcant 3 gols (podrien haver sigut més) i deixant la porteria a 0; no perquè el porter Ton hagi quallat un bon partit sinó perquè el equip rival no ha gaudit de cap ocasió de gol clara per marcar, gràcies a la seva magnífica defensa i a l'inoperant atac del contrari.

La primera part no ha sigut gaire vistosa, el Borgonyà s'ha dedicat a desplaçar pilotes des de la seva defensa buscant l'esquena dels laterals codinencs sense gaire èxit, excepte en algunes jugades , però han estat ben tallades per l'inexpugnable Ruben Rodríguez o pel reconvertit lliure Javi de Palau. Per altra banda, el Sant Feliu ha pecat d'una certa relaxació i de precipitació en el seu joc quan gaudia de possessió de la pilota. Tot i així, en una jugada originada pel xut del porter Ton al minut 34'30'', el veterà davanter estrella Lluís Hinojosa ha aconseguit amortiguar la pilota i assistir al seu germà Òscar, no menys veterà, per batre al porter del Borgonyà amb una magnífica vaselina entrant per tot l'escaire.

A la segona part el Sant Feliu ha sortit amb una actitud diferent que la primera. L'entrenador Santiago Rodríguez haurà esbroncat als seus jugadors a la mitja part, perquè aquests han avançat les seves línies i han pressionat molt més a dalt provocant la pèrdua de pilota en múltiples jugades en zones perilloses. Gràcies a aquesta pressió i al bon joc col·lectiu controlat i creat pels dos grans mestres i una de les millors duples de tot el Vallés del mig del camp Ruben Hidalgo i Eloi Nortes han arribat nombroses ocasions de gol fins que, al min. 67'45'' l'explosiu Ricard Coca ha transformat en gol una esplèndida triangulació dels joves lleons. El tercer i definitiu gol l'ha fet l'introvertit i tanmateix genial Alexandre Balaguer al min. 81'02'' en un elèctric regat deixant plantat el seu defensor i un xut ajustat al pal, en el que significava el seu retorn al camp municipal de Sant Feliu de Codines després d'un any complicat.


A tall de conclusió, aquesta jornada és totalment beneficiosa per l'equip blanc i vermell, ja que els seus immediats perseguidors han punxat. La setmana que ve el Sant Feliu tindrà l'ocasió de rubricar la seva victoriosa marxa contra el Santperenca el dissabte tarda amb la posterior sortida a Chasis de tot l'equip en conjunt.

http://www.cgc-chasis.com/

* Les fotos del partit les podeu veure aqui: "Fotos Sant Feliu de Codines - Borgonyà"

10 comentaris:

  1. Molt bona victoria nois!!!!
    tres punts d'or i molt a la vora de fer la promocio a mes l'aiguafreda a perdut!!!
    la cronica bastant bona tambe menys l'ultima fase ja que al chasis nomes hi van el nortesiano i el balaguer (balaguer ara no et fotis el xulo com el nortes a la radio si ho fas no tornaras a fotre res)tot i aixo moltes felicitats pel golas que has fet, molt bona setmana a tothom ens veiem al dimarts a entreno que algu escrigui que aixo esta molt mort!!!

    ResponElimina
  2. Ueeiiva!

    Llastima k avui no hagi pogut pujar a veure el partit x raons de feina, hagues tret mocadors x el k dieu al gol d l'alex t'ho mereixes cabron.

    Gran cronica escrita per aquest parell, a veure si les demes segueixen aquest estil distes k sino es fan pesades de llegir...

    Res mes a dir, nomes k ens veiem amb ki vulgui dissabte k ve a can chasis!

    ResponElimina
  3. Ja sabem qui fara les croniques ara xD molt bona!
    joves lleons xD
    ALEX TITULAR!

    ResponElimina
  4. Bona bona la crònica nortes i àlex!! però això de lleons... no m'acaba d'agradar xk sona molt al bilbao, i el bilbao fot bastanta pena, fins i tot fàstic! nosé, jo diria joves panteres o algo així, nosé...
    I lo del chasis, deixeu-ho estar xk a l'equip hi ha gent amb un cert nivell de calitat, amb una reputació i allà només hi podeu anar vosaltres dos i para de contar... bueno li podeu dir al rogelio i a l'ernesto aquell haviam si s'apunten...

    va dew bell antuvi...

    ResponElimina
  5. ha este tio no le dejeis hacer mas cronicas, no se que coño partido ha visto pero el sant feliu ha dado asco y el borgonya parecia el chelsea llevando totalmente el peso del partido.
    A ver si empezamos a abrir los ojos que jugando de esta manera y con la actitud de algunos jugadores no vamos a ningun sitio.

    javi de palau

    ResponElimina
  6. Bon rotllo.
    Respecte el partit, dir que l'equip moltes vegades navega sense rumb i quant ens trobem amb equips que la saben jugar, no com el borgoña o el calldetenes o el riuprimer, es passen canutes i moltes vegades acabem perdent. En els moments que vam tenir dolents aquest diumenge, si arrivem a jugar contra un equip de la part alta les hauríem passat magres. Amb això no vull fer una crítica al joc de l'equip, sino que tal i com diu el javi de palau, hem de ser realistes i aprendre dels errors i faltes de concentració que l'equip pateix tant sovint.

    ResponElimina
  7. Hola a tots.
    Vosaltres creieu que juguem mes concentrats a fora que a casa? em dona la sensació de que l'equip està més concentrat quant juga a fora i no a casa. Què creieu?

    ResponElimina
  8. bell antuvi..... xD

    Joder quants anonims... tampoc es tan complicat fer-se una compte...

    Eloi LEONES de QUE??? :P

    Em guanyat i ja esta...ja parlem massa...tothom te la seva visió sempre...lo important esque trèiem els partits endavant, hi acabàrem en el lloc on ens mereixem, però abans s'ha de lluitar ( spartanos!!).

    P.D.
    (AAAAAAAALEX BALAGUER
    AAAAAAAAALEX BALAGUER
    AAAAAAAALEX BALAGUERR
    AAAAAAAAALEX BALAGUER )

    ResponElimina
  9. Molt be el balaguer a la radio!!! tot un exemple de saber estar i de controlar en tot moment m'ha agradat molt!!! el ruben te rao a l'equip hi ha gent com jo que te un cert nivell a l'hora d'anar de festeta i no tenim tan poca categoria com per anar a chasis a veure 4 drogats i sentir un soroll de la hostia!!! ens veiem dema a entrenar visca el barça!!!!

    ResponElimina
  10. Cometem errors i potser hi ha coses que no acaben de sortir com voldriem pero la veritat encara que ens van dominar bastanta estona no ens van fer ocasions clares.

    Pk el Pep diu que es del equip si no te fitxa? Apart no se pas si li voldriem al chasis. jejeje

    Jo la veritat es que tampoc mi apunto. Si hem d'anar tots a un lloc civilitzat estaria be pero al chasis a veure kinkis no cal.

    Amb això no vull dir que siguis un kinki eloi.

    ResponElimina