No et tallis! Participa amb comentaris!

dilluns, de febrer 04, 2008

El Sant Feliu s'imposa amb contundència a La Gleva

Bon partit del Sant Feliu que va permetre golejar a La Gleva, un rival innoperant en atac, per 4 gols a 1, i que podria haver estat més ampli si els atacants haguéssin estat més encertats en les rematades finals.

Els codinencs van ser els clars dominadors del partit, exhibint el seu millor futbol i trenant grans jugades a la contra, i als 15 minuts de joc va arribar el primer gol obra d'Òscar Hinojosa després d'una gran jugada personal dins l'àrea a passada de banda. El Sant Feliu seguia amb el seu recital d'ocasions i de joc, i tardaria poc en arribar el segon gol també obra d'Òscar a rematada de còrner. L'única jugada compromesa pels locals va ser un llançament de falta directa que el porter Verón va resoldre excel.lentment desviant la pilota a còrner. Amb el 2 a 0 s'arribaria al descans.

La segona part es va veure un cert relaxament per part local, i va ser quan els visitants van disposar de més domini i més ocasions, però molt innocents als metres finals i només a tir lliure de falta van escurçar diferències fent el 2 a 1 i van posar incertesa al marcador. Aquesta vegada Verón no hi va poder fer res. El Sant Feliu, sense perdre els nervis, va seguir amb el guió de la primera meitat, i va disposar de nombroses ocasions per sentenciar el matx, però primer el porter osonenc i després l'àrbitre anul.lant un gol en fora de joc inexistent, impedien a Òscar augmentar el seu compte golejador. A falta de 10 minuts pel final del partit, Monchi va fer un golàs des de 40 metres a xut de falta després de veure al porter avançat. El gol va donar tranquilitat als codinencs, que van sentenciar a l'últim minut amb un gol de llibre: Macià va fer un canvi de joc a la banda esquerra, al primer toc i sense que l'esfèrica toqués a terra, David Hidalgo la va centrar amb l'interior del peu i de primera Òscar va rematar al fons de la xarxa aconseguint d'aquesta manera el resistit fins el moment hat-trick. Tot un golàs.

Amb aquesta gran victòria, el Sant Feliu segueix segon a la classificació i la setmana vinent visitarà el complicat camp del Sant Vicenç de Torelló, un rival directe en la lluita per la segona posició.

5 comentaris:

  1. Dedicada al gallagher...

    Espero que comenteu, encara k sigui per rajar...

    Pep quan vulguis fots alguna crònica de l'entreno...

    Raul si ja t'ha passat la taja escriu algo...

    Nortes diga-li als hidalgos k t'arreglin l'ordinador!!!

    balaguer comenta!!!

    encara k sigui el gran sopar d divendres... dels millors de la temporada...

    ResponElimina
  2. Bona crònica Ruben! Estic d'acord amb que el 4 gol va ser un golas jejeje :p

    El nortes es un pringat, se li a fotut el pc i no te arreglo, pc nou chaval!

    ResponElimina
  3. s'ha de fer com els de calldetenes, i que algu es faci passar per un calderí i vagi rajan de lekip i tal... o algun de moia o castell... així seria més entretingut.

    amb lo torrat k nava el nortes dissabte, el diumenge encara ho va fer prou be.

    Quan torna a jugar al Ballagher??

    ResponElimina
  4. Bones
    Cal que parleu a la Federacio Catalana perque us surt com a empatat 1-1 el partit d'aquest diumenge contra la Gleva

    ResponElimina
  5. Hola ja soc aqui a partir d'ara fare les croniques d'entreno!!! balaguer et volem al camp ja!!! a pel sant viçens!! i a pel sevilla!!!

    ResponElimina