No et tallis! Participa amb comentaris!

diumenge, de desembre 09, 2007

El Sant Feliu deja de ser equipo de media tabla

Partido muy aburrido visto el sábado entre Rodenc y el Sant Feliu.

Una primera parte donde se vió un Sant Feliu muy descolocado en el campo y sin tener claro a qué estaba jugando. Hubieron pocas ocasiones de gol para los dos equipos, a pesar de ello, en una jugada individual, Lluís Hinojosa hizo un pase entre líneas, y Rubén Hidalgo definió con mucha calidad cruzando el balón al portero.

La segunda parte empezó similar a la primera y cuando el equipo rival parecía creer que podía tener posibilidades de empatar el partido, llegó el segundo tanto del Sant Feliu obra de Eloi Nortes, en otra magistral falta de las suyas. El partido acabó 0 a 2,
pudiendo solo destacar a los dos extremos del Rodenc, jugadores de mucha calidad.

En fin los tres puntos volaron para Sant Feliu y consigue de nuevo la segunda posición de la clasificación, después de la derrota del Torelló en campo de la Garriga por 6 a 1.

9 comentaris:

  1. molt be javi perfecta la crònica!!!!

    Ens veiem el dimarts que vagui molt be.

    adeuaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

    ResponElimina
  2. Tot i no jugar gaire bé vem aconseguir la victòria k es lu important contra un ekip bastant fluix k l'únic k valia la pena eren els extrems k no vegis com corrien, x lu demés bastant dolents.

    Destacar la jugada del primer gol, amb una bona jugada individual del nostre davanter estrella executant un pase a l'espai a Ruben Hidalgo just en el moment precís i la posterior definició de Ruben punxant la pilota fent-la volar x sobre del porter i entrant just al pal.Tot un golàs.

    La meva falta d'espectacular no va tenir res, va ser culpa del porter de col·locar-se darrere de la barrera deixant-me tot l'espai del pal de porter buit, s'ha de ser burru!

    ResponElimina
  3. Potser tambè destacar que per mes rapid que van ser el extrems, entre el Macia i jo i despres el Joanet i l'Uri els vam anular be.

    El JOanet i l'Uri es van aprofitar que el Macia i jo ja els haviem deixat ofegats.

    Comentar que seguim amb 0 gols encaixats mentre he estat jo al camp.

    ResponElimina
  4. Home Raul, molt anulats no els veu deixar, si el Joanet va acabar expulsat x culpa del extrem akell i només jugant 45 min...


    PD: La crònica és molt bona Javi de Palau, xo no et costava res fer-la en català seguint el tarannà d'aquest blog i veient k totes les cròniques estàn redactades en català.
    No vull entrar en cap debat, només comentar-te aquest petit detall fatxa de merda.

    ResponElimina
  5. Pensandolo mejor la falta de señor Eloy no tiene tanto merito.
    Creo que se esta valorando demasiado a este jugador por tre faltas que ha metido.

    ResponElimina
  6. Perque el Joanet pobre nano li bull la sang.

    Eloi al final parlen les estadistiques i els números estan allà.

    Al javi només dir-li que rabia una mica però deu ser cosa de l'edat. Ja ho sabem que les te aquestes coses.

    Javi no le hagas caso al xaval que da lo mismo en el idioma que te quiras expresar porque ante todo somos tolerantes.

    ResponElimina
  7. acabo d'escoltar l'eloi per la radio deu n'hi do quin fart de riure dema no vinguis a entreno perque ens en encardarem una bona estona!!!!!

    ResponElimina
  8. raul... ets boníssim!

    ResponElimina
  9. M'agradaria destacar jugadors com el Marc Riera, el Jepi o l'Ocàriz, que recentment han decidit fer una pausa a la seva etapa futbolística per diferents motius, sense tancar-se cap porta, i que esperem veure ben aviat entre nosaltres un altre cop!!!



    P.D.: Apunteu-se a la lliga que organitza l'alex balaguer, que molara i també tindrem una altre cosa a comentar, i ens petem i riem i aixo...

    Diumenge tothom al camp!!! que necessitem el caliu de l'afició per l'ultim partit de l'any a casa!!!

    ResponElimina