No et tallis! Participa amb comentaris!

divendres, de desembre 07, 2007

Crònica de l'entreno del 7-12-07

Uns vuit graus de temperatura i un vent important que feia augmentar la sensació de fredor, va ser el que va acompanyar els 20 futbolistes que van anar a entrenar en el luxós municipal de Sant Feliu de Codines.

Baixes importants a l'entrenament com la de David Hidalgo, de vacances a la costa brava la de Ruben Rodríguez, per temes personals i la de Ferran (palmeres) de pont a la cerdanya esquiant una mica i fent el cangrejo al no ho se per la nit, i la de Jordi Marti (raikonnen) per una petita lesió.

Per variar una mica, vem començar fent voltes al camp. Van ser uns 10 minuts a un molt bon ritme i amb unes converses molt interessants i divertides de tots els components de la plantilla.

Mentre els porters van anar a escalfar dirigits pel genial Toni Corderes, la resta de jugadors es van dividir en 3 grups i es van fer 3 rondos. En un dels rondos es va produir la jugada de l'entreno, ja que Ricard Coca va fer una sotana impressionant a Javi de Palau.

Quant els nostres grans porters: Ton i David Verón estaven a punt, vem fer uns quants xuts on com sempre van destacar els grans xutadors com Rafa, Eloi Nortes, Ricard Coca o Pep Acosta. Però el gol més espectacular, el va fer Musha al clavar un xut impressionant per tot l'esquadra.

Tot seguit es van fer tres equips. Dos feien un partidet, i l'altre s'esperava a fora mentre els altres dos feien uns grans partits. Van destacar les importants trampes fetes per l'equip taronja encapçalat pel nostre estimat entrenador Santi Rodriguez. Destacar també la mala sort de l'equip sense peto que va fer els millors partits però que no va estar del tot encertat de cara a porta, i per últim destacar l'equip verd que va ser el millor encapçalat per un gran Jepi Alerm, que va tornar boja a totes les defenses.

Molt bona nit a tothom i fins molt aviat. Abraçades als homes i molts petons i abraçades a les dones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada