No et tallis! Participa amb comentaris!

dilluns, de maig 12, 2008

Gran victòria contra el campió

Intenssísim partit el viscut diumenge al camp contra el ja campió de lliga, Aiguafreda.
Nosaltres necessitavem guanyar si o si per mantenir les opcions a jugar la promoció, després de la victòria de la Garriga contra el Rodenc.

La primera part va estar molt igualada amb ocasions per part dels dos equips i amb les línies defensives molt ben col·locades. On més vem patir va ser en les jugades a pilota parada on el líder és l'equip més fort del grup, però, Javi Duque i Ruben Rodríguez no van donar opció al rival a rematar cap centre amb veritable perill. Així doncs, la primera part acabava 0 a 0 i amb l'impressió de que s'estaven fent molt bé les coses.
A la repressa es va veure més del mateix però amb més ocasions de gol per part nostre. A mesura que pasava el temps creixia l'ansietat veient que no trobavem el gol. Cap al minut 35 Ruben Hidalgo veia com li anul·laven un gol per una falta prèvia de Lluís Hinojosa, que l'únic que va fer va ser protegir la pilota abans del gol. Quan ja portavem uns minuts del temps de descompte i totes les esperances ja s'havien apagat, en un córner va aparèixer Monchi que després de rebre un pase a la punta de l'àrea de Ricard Coca i haver d'esquivar a l'àrbitre, va "enxufar" un potent xut ras que s'escolava pel costat del pal i que ens donava la victòria per la mínima. Final impressionant per un gran partit.
Destacar la gran actuació del nostre porter Ton, que va donar una sensació de seguretat al equip immensa.

Al final doncs, 1 a 0 i 3 punts importantíssims que ens manté a 1 punt de la Garriga, que la setmana que vé visita el camp de l'Aiguafreda i nosaltres visitem el Llerona. Aquesta pot ser la jornada definitiva per col·locar-nos al segon lloc de la classificació.

Partit primera volta: El Sant Feliu perd al camp del líder, l'Aiguafreda